- Poruka
- 49.953
Још солитера? Ух...Oni svoje ne ostavljaju na cedilu.
A na starom mestu niču novi soliteri
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Још солитера? Ух...Oni svoje ne ostavljaju na cedilu.
A na starom mestu niču novi soliteri
Taman ima prostora za još jedan red zgradaЈош солитера? Ух...
a zasto je ovo negativa?Kineska firma kupila zemljište na NB gde će napraviti novi tržni centar i gde će se preseliti ovi sa starog mesta.
![]()
a nekad su novi beograd zvali plucima grada zbog zelenila..sad je tog zelenila sve manje, sve je vise zgrada na mestima koje su nekad bile travnate povrsine.Taman ima prostora za još jedan red zgrada
a zasto je ovo negativa?
Više ne slušam ni radio,toliko mi se smučio

A ko je zainteresovan da radi stanove na mestu nekadašnjeg TCKineska firma koja je kupila 275 ari zemljišta na NB da gradi novi tržni centar,
osnovana je pre 6 meseci i bila je jedina zainteresovana!!!![]()
A ko je zainteresovan da radi stanove na mestu nekadašnjeg TC
Videcemo uskoroNe znam...
... а председник тендерске комисије вози нови аутоKineska firma koja je kupila 275 ari zemljišta na NB da gradi novi tržni centar,
osnovana je pre 6 meseci i bila je jedina zainteresovana!!!![]()

... а председник тендерске комисије вози нови ауто![]()

... да се не правимо лажно скромни...Ili dobija novi stan?![]()
isto gde i tidanas 15 h..kolaps u saobracaju na 31 stepen..gde idu svi ti ljudi kolima..i dokle je radno vreme do 15 h ili do 17 h
ja sam se sa kratkog putica vracala kuci..a gde oni idu u 15 h novi beograd, auto komada zakrcenoisto gde i ti![]()
nemoguce da je onoliki broj kola bilo put do kuce..i to u 15 h kada se jos uvek radigrad ima dva miliona stanovnika
uvek se neko vraca odnegde.
meni he uvek hit kad se u guzvi ljudi pitaju otkud guzva kad i oni cine deo te guzve![]()
Али петак, Нина... То није дан као сваки други.nemoguce da je onoliki broj kola bilo put do kuce..i to u 15 h kada se jos uvek radi
tumacila sma to sto je petak pa su mnogi zbrisali sa posla i pale negde van beograda jer je i autopuit i gazela sve zakrceno bilo..mic po mic