- Poruka
- 131.840
ma zezam se ja malo sa kikiтипично питање неког ко живи у кругу двојке и мисли да је то центар![]()
bio sam i ja na gardosu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma zezam se ja malo sa kikiтипично питање неког ко живи у кругу двојке и мисли да је то центар![]()
ma zezam se ja malo sa kiki
bio sam i ja na gardosu![]()
Jednom? 
Ko će ovo da izgovori
endi vorhol dobio konkurencijuKo će ovo da izgovori
Oni nas zezaju
Ima i onaj Azerbejdžana,pisacendi vorhol dobio konkurenciju
Цео део изнад трамваја па до Париске се тако зове. Тадеуш је остао само испод трамваја и у 25. мају.
Као што многи ни данас не умеју да изговоре Елефтероса Венизелоса - део бившег Ђуре Ђаковића (исти правац подељен на три имена).Ko će ovo da izgovori
Ja znam grckiКао што многи ни данас не умеју да изговоре Елефтероса Венизелоса - део бившег Ђуре Ђаковића (исти правац подељен на три имена).
Мислим какво је да је... Не тражи се изговор на неком страном језику, и није баш кинески. Не разумем зашто је то све некима тако недостижно.

Ја само знам да, ко жели да остане читав, у Грчкој не поручује турску кафу, него кувану/класичну односно грчку. 'Оће табајуJa znam grcki![]()

GlupostiЈа само знам да, ко жели да остане читав, у Грчкој не поручује турску кафу, него кувану/класичну односно грчку. 'Оће табају
А нама свеједно.
Ја иначе не пијем кафу па нисам у опасностиGluposti

Niko pametan ne pije tamo običnu kafu.Ја иначе не пијем кафу па нисам у опасности![]()
jednom
a sta cu cesce...brdo ko brdo, vidi se zemun sa njega tamo najvise piju frapeNiko pametan ne pije tamo običnu kafu.
jednoma sta cu cesce...brdo ko brdo, vidi se zemun sa njega
koji deo se tako zove?
Џаба пишем ако Табашин не читаЦео део изнад трамваја па до Париске се тако зове. Тадеуш је остао само испод трамваја и у 25. мају.
Гледај да не чују Пољаци. Тамо свако насељено место има Тадеушову улицу.

jednoma sta cu cesce...brdo ko brdo, vidi se zemun sa njega
![]()

ДовољноVidi se samo Zemun?![]()

U Grckoj se ta "turska " kafa zove ελληνικός καφές, u slobodnom prevodu - grcka kafa i meni se ne svidja. Nekako je slabunjkava. Nasa domaca, tj turskaЈа само знам да, ко жели да остане читав, у Грчкој не поручује турску кафу, него кувану/класичну односно грчку. 'Оће табају
А нама свеједно.
Ми кажемо Солун... само ми![]()
je nekako bolja.
al umeju popreko da pogledaju i da te isprave.
Старо место је у Јурија Гагарина? Неће обнављати него је лакше да направе ново испочетка?Kineska firma kupila zemljište na NB gde će napraviti novi tržni centar i gde će se preseliti ovi sa starog mesta.
![]()
Oni svoje ne ostavljaju na cedilu.Kineska firma kupila zemljište na NB gde će napraviti novi tržni centar i gde će se preseliti ovi sa starog mesta.
![]()
Staro mesto nisu njihovi lokali,već su vlasnici naši ljudi.Старо место је у Јурија Гагарина? Неће обнављати него је лакше да направе ново испочетка?