Negativa

Да није мало прокувао? Данас је много топлије него претходних дана.

Ma jok, uostalom kod mene u stanu nije toplo, a inače se nikada nije pregrevao, to mu je jedina dobra strana.
Imam ja eksterni kuler od starog, ali mu nikada nije bio potreban.

Treba mu 3 sata da se podigne, pa posle koči, razradi se kad ja završim :rotf:

Ma jok, uostalom kod mene u stanu nije toplo, a inače se nikada nije pregrevao, to mu je jedina dobra strana.
Imam ja eksterni kuler od starog, ali mu nikada nije bio potreban.

Treba mu 3 sata da se podigne, pa posle koči, razradi se kad ja završim :rotf:
nadji nekog da ga forrmatira.

Umorna sam i iscrpljena nekako, a cini mi se da nema sanse da zaspim uskoro :roll:
nema jos ni 11, mlada je noc :D

Tabe otkud ova reklama, malo srpski, malo turski? :lol:

Screenshot_2022-05-31-11-30-06-961_com.android.chrome.jpg

Pronaci taxi u petak u 20h. Nemoguca misija. :roll:

Ovo mi je danas isto rekla prijateljica .
da je bilo prakticno nemoguce dobiti taksi tokom celog dana
Koji je razloge nije znala
Можда због кошарке?

Мада, могуће је да је петак поподне случај своје врсте... Толико мало се возим таксијем (мање од једном годишње) па не могу из сопственог искуства да кажем.

brat Si i brat Erdogan :mrgreen:
Ердоган ће да буде одушевљен једног дана, негде тамо 2024. године (ако не пробијемо рок) када завршимо аутопут од Чачка до Ћићевца... познатији као Моравски коридор.
Тада ће бити већ завршен цео део од Чачка до Ужица... И не остаје превише до Сарајева. Хоће рећи - непрекидни аутопут од Истанбула па скоро до Сарајева (једног дана и скроз до тамо).
Ионако тај пут код нас гради нека америчко-турска фирма, ако се добро сећам.

Ердоган ће да буде одушевљен једног дана, негде тамо 2024. године (ако не пробијемо рок) када завршимо аутопут од Чачка до Ћићевца... познатији као Моравски коридор.
Тада ће бити већ завршен цео део од Чачка до Ужица... И не остаје превише до Сарајева. Хоће рећи - непрекидни аутопут од Истанбула па скоро до Сарајева (једног дана и скроз до тамо).
Ионако тај пут код нас гради нека америчко-турска фирма, ако се добро сећам.

Jednom "političar" - uvek političar :malav:
Nedostaje ti, a? :lol:

Jednom "političar" - uvek političar :malav:
Nedostaje ti, a? :lol:
Не недостаје ми модерисање политике, уопште не.
Мене нико тамо није сменио, ја нисам хтео више да се бавим. Могао сам и данас да будем тамо, као што је Ђаволчић.

Постоје разлози зашто нисам тамо... а у међувремену се ништа није променило.

Jadna naša trava nije uspela ni 5cm da poraste od
prethodnog šišanja, ovi je ubiše u pojam, do koske!
Grrrrrrr :evil:
Која трава? Све нешто жуто и спарушено. Пре ми се чини да ће кошењем да помогну да уопште преживи.

Не недостаје ми модерисање политике, уопште не.
Мене нико тамо није сменио, ја нисам хтео више да се бавим. Могао сам и данас да будем тамо, као што је Ђаволчић.

Постоје разлози зашто нисам тамо... а у међувремену се ништа није променило.

Која трава? Све нешто жуто и спарушено. Пре ми се чини да ће кошењем да помогну да уопште преживи.

Nisam ja ni rekla da te je neko smenio, nego si tako počeo da elaboriraš kao da si tamo :lol:

Pa naravno da nema trave kad su je prošli put ošišali na nulu do same zemlje a sad samo što ne uzoru!

Back