Negativa

Nemoj da zezaš nego napiši kako da se fotka koja je velika postavi sa telefona?
Da se napravi screenshot ili postoji neki drugi način?
https://www.shutterstock.com/image-resizer
to jeste bzv.
telefoni star preko 10 god imali su opciju menjanja dimenzija slika a ovi noviji, retko koji.

@tema...
nemam volje više nizašta. biće da definitivno više nisam sposobna da se snađem u ovom ludilu.
kad god "uđem među ljude" imam utisak kao da sam upala u neki među svet. ljudi su načisto poludeli od zlobe. pretvorili se u monstrume. a ne vidim nikakav povod da sve to gledam

Divlja gradnja u Višnjici na potezu posle Dunavske terase, uzela neviđene razmere!
Samo što jedni drugima nisu kuću na kuću stavili. Tamo gde je bio jedan red kuća, sada su dva.
Čak su stavili kapiju da ne možemo da prođemo, kao da je to tamo privatan posed.

Katanac mene naravno ne može zaustaviti pa sam hrabro krenula u inspekciju :rotf:
Zamenica @Ната Ли me podsećala kako su me ovde neki grdili kad sam upala u šaht, ali je ipak i ona
išla barabar uz mene :rotf:

Više o ovome čitajte u uzbudljivom izveštaju koji će ona verovatno sutra napisati :malav:

Katanac! :rotf:
Pogledajte prilog 1152207
Pazi, ovaj je dobro platio bager da izravna zemljište, brdo jbte, sravnio, ili to upućuje na njegovu delatnost...

Divlja gradnja u Višnjici na potezu posle Dunavske terase, uzela neviđene razmere!
Samo što jedni drugima nisu kuću na kuću stavili. Tamo gde je bio jedan red kuća, sada su dva.
Čak su stavili kapiju da ne možemo da prođemo, kao da je to tamo privatan posed.
jel si videla kako su počeli da "sužavaju" dunav sa nasipima i gradnjom. obrati pažnju na deo oko pančevca
, eto, između ostalog i to su stvari koje me jako potresaju. svuda unaokolo samo prevare, krađe, štroka, zloba

Back