- Poruka
- 545.951
Razletele se mace...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Znam.to prolazi novim treningom.
upala misica najbolje prolazi novim naprezanjem

Pa nije basbitno je da je zdravlje ok cim treniras![]()
Morala sam i iz tog razloga da se vratim konacno na treninge.
једва смо, бре, чекали да мало отопли и да буде пролеће....па нису....нису маце од врбопуца, него од тополапуца
а и не знам што су маце негативаједва смо, бре, чекали да мало отопли и да буде пролеће....

prošetala sam juče do sc košutnjak.
zgrozila sam se kad sam videla ogromnu staklenu zgradurinu pored zatvorenog bazena.
tu je bila šuma koja je posečena zarad tog rugla.
otvoreni bazeni su u katastrofalnom stanju, olimpijski je stavljen pod balon i verovatno uzimaju (ko god) pare na njega.
a izgleda kao cigan mala onako.

samo ti obijaj lance i katance ..daleko ces doguratiDivlja gradnja u Višnjici na potezu posle Dunavske terase, uzela neviđene razmere!
Samo što jedni drugima nisu kuću na kuću stavili. Tamo gde je bio jedan red kuća, sada su dva.
Čak su stavili kapiju da ne možemo da prođemo, kao da je to tamo privatan posed.
Katanac mene naravno ne može zaustaviti pa sam hrabro krenula u inspekciju
Zamenica @Ната Ли me podsećala kako su me ovde neki grdili kad sam upala u šaht, ali je ipak i ona
išla barabar uz mene
Više o ovome čitajte u uzbudljivom izveštaju koji će ona verovatno sutra napisati
Katanac!
Pogledajte prilog 1152207

malo me cudi jer su kod mene uvek vrlo promptno reagovali, cak mi se desilo i da mi dodju vikendom, nikad vise od jednog dana nisam cekao a cesto dodju istog dana kad sam zvao i srede problem.SBB ...bili, konstatovali kvar i rekli doci ce, treba da nam promene instalacije....
I eto tako...peti dan u stanu nema interneta i fiksnog telefona (a tv ima).
Prastari smo njihovi korisnici. Zaista su bezobrazni do bola
samo ti obijaj lance i katance ..daleko ces dogurati![]()

mani moju maštu..pazi da opet ne središ nogu..elegantno preskacuci kapiju..Bože Nina, pa gde ti je mašta? Ja kad šetam nosim torbu sa alatom za obijanje?
Ne, nego elegantno preskočim kapiju![]()

Е... ко се преварио па узео тај "фиксни" сада може да се слика.SBB ...bili, konstatovali kvar i rekli doci ce, treba da nam promene instalacije....
I eto tako...peti dan u stanu nema interneta i fiksnog telefona (a tv ima).
Prastari smo njihovi korisnici. Zaista su bezobrazni do bola
Имали смо једну кампању која је обухватала ланце и катанце... Мада од тога није испало богзна шта.samo ti obijaj lance i katance ..daleko ces dogurati![]()
misliš da nece ni Kikina kampanja lanci i katanci da uspeЕ... ко се преварио па узео тај "фиксни" сада може да се слика.
СББ је барем мало љубазнији па постоје пакети који не обухватају "фиксни".
Код Телекома је још горе, они отимају фиксни по сваку цену.
Имали смо једну кампању која је обухватала ланце и катанце... Мада од тога није испало богзна шта.