- Poruka
- 51.813
Tabe = Vesicu

Vesic504 ...

Vesic504 ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Није ми ни јасно шта је та супернова... Јел су они само као стриминг?supernova ne otima fiksni, eto ga jos od pokojne bake.
kablovska, koja je pod telekomomНије ми ни јасно шта је та супернова... Јел су они само као стриминг?
Е... ако су они смо то, онда не дају моб, "фиксни", свашта нешто...kablovska, koja je pod telekomom
samo sto se pozalih na krstarici da pet dana nemamo net a zovemo ih svakog dana, danas dosli iz sbb i promenili nam kablove/otklonili kvareto vidis kako smo jaki

pa kad ti mali ekran a velike ociАј што не могу да пишем, него ни фотке не могу да постујем ?
Свака друга превели

de ces vesticeЈа тек крећем

То већ није за негативуde ces vestice

izgleda da je vreme da krenes sa dijetomАј што не могу да пишем, него ни фотке не могу да постујем
Свака друга превелика.

izgleda da je vreme da krenes sa dijetom

https://www.shutterstock.com/image-resizerNemoj da zezaš nego napiši kako da se fotka koja je velika postavi sa telefona?
Da se napravi screenshot ili postoji neki drugi način?
Pazi, ovaj je dobro platio bager da izravna zemljište, brdo jbte, sravnio, ili to upućuje na njegovu delatnost...Divlja gradnja u Višnjici na potezu posle Dunavske terase, uzela neviđene razmere!
Samo što jedni drugima nisu kuću na kuću stavili. Tamo gde je bio jedan red kuća, sada su dva.
Čak su stavili kapiju da ne možemo da prođemo, kao da je to tamo privatan posed.
Katanac mene naravno ne može zaustaviti pa sam hrabro krenula u inspekciju
Zamenica @Ната Ли me podsećala kako su me ovde neki grdili kad sam upala u šaht, ali je ipak i ona
išla barabar uz mene
Više o ovome čitajte u uzbudljivom izveštaju koji će ona verovatno sutra napisati
Katanac!
Pogledajte prilog 1152207
jel si videla kako su počeli da "sužavaju" dunav sa nasipima i gradnjom. obrati pažnju na deo oko pančevcaDivlja gradnja u Višnjici na potezu posle Dunavske terase, uzela neviđene razmere!
Samo što jedni drugima nisu kuću na kuću stavili. Tamo gde je bio jedan red kuća, sada su dva.
Čak su stavili kapiju da ne možemo da prođemo, kao da je to tamo privatan posed.
Pazi, ovaj je dobro platio bager da izravna zemljište, brdo jbte, sravnio, ili to upućuje na njegovu delatnost...

zeznuli te
citaju forum i videli da uleces ko pijanac u vinariju

tabe ono nisu nasipi za odbranu od poplave.nasipi se prave kao vodoodbrana grada.
kod pancevca je stalno plavilo cim se dunav malo digne.
Gde vi pešačite, strava lol