електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
ако је удата, јесте жена...а ако није, јесте девојка...ту се слажем. али, човек од 39 не може да буде младић, било да је жењен или нежењен.
то је просто тако.
Жена је и ако није удата.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ако је удата, јесте жена...а ако није, јесте девојка...ту се слажем. али, човек од 39 не може да буде младић, било да је жењен или нежењен.
то је просто тако.
стварно...? а ја мислила да и има нечега у ономе ''ѓоспођице'' за неудате....да је госпођица = девојка.Жена је и ако није удата.
стварно...? а ја мислила да и има нечега у ономе ''ѓоспођице'' за неудате....да је госпођица = девојка.
није смешно. имаш предрасуде о томе ко су госпођице.mislim da je ukinuto gospodjica
pa i bilo je smesno kad ti bakica od 70 kaze..ja sam gospodjica![]()
она је у очигледном проблемуja znam zenu od 48 koja kaze..imam novog decka![]()
Zato u Francuskoj sve isto oslovljavajumislim da je ukinuto gospodjica
pa i bilo je smesno kad ti bakica od 70 kaze..ja sam gospodjica![]()
A ja klijente od 60 koji imaju devojkuja znam zenu od 48 koja kaze..imam novog decka![]()
па није...имаш израз Madame, што значи госпођа, и mademoiselle за госпођицу,Zato u Francuskoj sve isto oslovljavaju
Ukinuli su to zbog korektnostiпа није...имаш израз Madame, што значи госпођа, и mademoiselle за госпођицу,
добро. хвала на информацији.Ukinuli su to zbog korektnosti
Ја прославих 19 тада.Ја сам са 38 доживела бомбардовање, време баш пролази...
Нажалост, новије генерације су углавном од слабог материјала. Много тога им смета, мало мука издржавају. А тек ови што сада имају 15-20... Мислим да би им било боље да уопште нису ништа у животу свесно бирали, него да су само зажмурили и показали прстом у неком правцу.не знам до чега је, само констатујем да им живот протиче у расположењу које је безвезе.
имам колеге од 38, 39, 40 година са лепим платама, кровом над главом, здрави су...од прошлог четвртка не излазе из станова, пију вибер кафе и кукају какав је живот. просто ми их је жао.
кад пошаљем на вибер групу фотку пролећа , кажу да сам неодговорна јер излазим из стана.....миссим се ''па неко мора да доврши посао који сте ви 'ладно напустили пре 8 дана''....при чему ја немам негативну емоцију, а они је имају![]()
Чему то бављење глупостима? Сасвим је довољно да се прочита шта су вести на сајту РТСа. Не рекламирам их превише, само кажем да нису таблоид и да су најобјективнији (макар у нечему закаснили 10 минута). Исечке преноса не гледам. Текст је довољан, јасан и подложан вишеструком читању, по потреби.svaki put kada gledam i slusam predsednikove konferencije za javnost meni bude lose i smrtno se preplasim![]()
Novinarka, ne znam koje TV, sinoć na konferenciji za štampu pita Vučića:
Da li znate koliko je mnogo ljudi danas bilo na Zemunskom keju!!!
Još će nam i to zabraniti!
pa lepo je odgovorio da ne smeta ako nisu blizu jedno drugom.Novinarka, ne znam koje TV, sinoć na konferenciji za štampu pita Vučića:
Da li znate koliko je mnogo ljudi danas bilo na Zemunskom keju!!!
Još će nam i to zabraniti!
pa lepo je odgovorio da ne smeta ako nisu blizu jedno drugom.
и ја идем у шетње (брзе) и реално ме сматрају неодговорном јер уопште излазим из стана. не могу да разумем зашто.
док не буду експлицитно рекли да нико не сме да излази (осим до продавнице или апотеке), не видим зашто се не бих рекреирала на пустом кеју.
треба да седим код куће и зурим у екран? ма дај.
затвориће нас, кики, у то нема сумње уопште...и то по још лепшем времену.Meni je mama tek posle jučerašnje šetnje kada smo se čule rekla da "...možda ipak ne bi trebalo..."
Aj da je loše vreme ili zima, ali po lepom vremenu mene zatvoriti je mission impossible.
затвориће нас, кики, у то нема сумње уопште...и то по још лепшем времену.
немам ништа против мера да се сачува здравље, али ме паничари, људи у грчу, напети...е то ми иде на нерве....тј буди ти напет, то је твој избор, али немој мени да скачеш по кичми.
доста ми је што, чим ућем у стан, муж се дерња ''пери руке!'', као да то иначе не радим.....зури у тв већ седам дана.