Negativa

normalno je da nismo navikli da razmišljamo kao bolesnici
ali sada su drugačije okolnosti
maske su neprijatne, a opet ko može da bude siguran da nije kliconoša, sa tim blagim ili neprimetnim simptomima...
mislim da je sebično biti nemaran, zbog drugih ljudi

ovih dana bilo je u prevozu kašljavih ljudi bez maske svaki dan...
moja koleginica se šali da ćemo konačno da naučimo da kašljemo u maramicu i da peremo ruke

У делу за смрзавање имам кесу бобичавог воћа, истранжирану кокош комада један и кесу од кило шкарпине из Метроа. Ако су то неке залихе, ваљда јесу.

Jedan član na Politici otvara gomilu tema u kojoj pljuje predsednika i njegove odluke oko virusa.

@tab503 mislim da bi to trebalo zabraniti.
Nismo mi jednini gde se uvodi policijski čas, ukida saobraćaj, zabranjuje starijima da izlaze.
Tako je u celom svetu, i u Italiji, Španiji, Engleskoj, Americi...

Jedan član na Politici otvara gomilu tema u kojoj pljuje predsednika i njegove odluke oko virusa.

@tab503 mislim da bi to trebalo zabraniti.
Nismo mi jednini gde se uvodi policijski čas, ukida saobraćaj, zabranjuje starijima da izlaze.
Tako je u celom svetu, i u Italiji, Španiji, Engleskoj, Americi...
Треба забранити таблоиде и некултуру, а остало дозволити.

Да вођу нападају, ништа ново... Вођа је сам до јуче урлао, вриштао и лагао о свему што му није под контролом. Немогуће је да тако нешто остане без одговора.

Треба забранити таблоиде и некултуру, а остало дозволити.

Да вођу нападају, ништа ново... Вођа је сам до јуче урлао, вриштао и лагао о свему што му није под контролом. Немогуће је да тако нешто остане без одговора.
Bitno je da Zadruga ide .Za njih ne vazi pravilo od 5 osoba .Znaci ako imas 4 dece"roditelji ne mogu zajedno sa decom napolje .Zadruga moze..Gde je tu logika

Bitno je da Zadruga ide .Za njih ne vazi pravilo od 5 osoba .Znaci ako imas 4 dece"roditelji ne mogu zajedno sa decom napolje .Zadruga moze..Gde je tu logika
Формално тачно је да су "задругари" ушли у куплерај довољно рано па су услед немешања са остатком света сасвим безбедни.

Питам се, под којим условима би прекинули емитовање?

Логика је... неки плачу зато што више нема Голог отока.

Back