електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
135
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam dva zamrznuta.Квасца нема нигде.
me tooja nemam nijednu![]()
verovatno su im zamrzivaci prepuni mesom i povrcem.ako je neko uzeo 10 hlebova..taj je uzeo i polutkuu zivotu nisam imala vise od 1 hleba...a ovi sa po 10 sto ih nisu stavili u zamrzivac kako drugi rade
Imam 1.5kg limunanemam nikakve zalihe
bice limunada ..yeeeeImam 1.5kg limuna
Треба забранити таблоиде и некултуру, а остало дозволити.Jedan član na Politici otvara gomilu tema u kojoj pljuje predsednika i njegove odluke oko virusa.
@tab503 mislim da bi to trebalo zabraniti.
Nismo mi jednini gde se uvodi policijski čas, ukida saobraćaj, zabranjuje starijima da izlaze.
Tako je u celom svetu, i u Italiji, Španiji, Engleskoj, Americi...
Bitno je da Zadruga ide .Za njih ne vazi pravilo od 5 osoba .Znaci ako imas 4 dece"roditelji ne mogu zajedno sa decom napolje .Zadruga moze..Gde je tu logikaТреба забранити таблоиде и некултуру, а остало дозволити.
Да вођу нападају, ништа ново... Вођа је сам до јуче урлао, вриштао и лагао о свему што му није под контролом. Немогуће је да тако нешто остане без одговора.
Формално тачно је да су "задругари" ушли у куплерај довољно рано па су услед немешања са остатком света сасвим безбедни.Bitno je da Zadruga ide .Za njih ne vazi pravilo od 5 osoba .Znaci ako imas 4 dece"roditelji ne mogu zajedno sa decom napolje .Zadruga moze..Gde je tu logika