- Poruka
- 397.985
svaki put kada gledam i slusam predsednikove konferencije za javnost meni bude lose i smrtno se preplasim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svaki put kada gledam i slusam predsednikove konferencije za javnost meni bude lose i smrtno se preplasim![]()
mene zamolila drugarica koja nema tv da ga slusam i da joj prenesem koje su nove meresvaki put kada gledam i slusam predsednikove konferencije za javnost meni bude lose i smrtno se preplasim![]()
само 6 недеља....биће бар још 4 дуже.Кон каже да ово без најмање 6 недеља неће престати, мисли се на мере.
само 6 недеља....биће бар још 4 дуже.
сутра још идем на посао, само 4 сата, и онда више не.
не ради се о изненађивањеу него о томе да ли долази до замора, психолошког итд.A sta nas od 45 do 55 jos moze iznenaditi.
I vidimo i znamo sta se iza brda valja.
Mi nismo stigli da budemo depresivni.Mozda sam i bila al nisam znala da jesam.не ради се о изненађи
чини ми се да су ови млађи више сморени, уморни и депресивни...у њиховим годинама нисам била таква уопште, а било нам је много много горе.
Ti ides a ja sam pukla.
nekad covek nije ni svestan da je u depresiji...Ма која депресија, свега је било само ње никад. Ни сада нисам таква, само забринута.
у овом друштву се третирају као ''млади''Па добро, то и нису баш најмлађи људи.
Ti ides a ja sam pukla.
Cak mi nedostaju penzoneri setaci.
Kao kupuju stan i glume kupce
Eto malo setaju da se druze
Ја сам са 38 доживела бомбардовање, време баш пролази...
[/QUOTEA
A pocetak je bio na moj rodjendan.
у овом друштву се третирају као ''млади''
на пример, ''младић од 39 година направио прекршај''...за мене је младић до 25, на пример...али, прилагођавам се, јер видим да се вређају ако их не титулишем адекватно.
A ako zena. Od 39napravi prekrsaj ona je zena nije devojkaу овом друштву се третирају као ''млади''
на пример, ''младић од 39 година направио прекршај''...за мене је младић до 25, на пример...али, прилагођавам се, јер видим да се вређају ако их не титулишем адекватно.
A ako zena. Od 39napravi prekrsaj ona je zena nije devojka
јао бре фабрико кад је то било...мој брат је постао отац у 26, а мој брат је "65. годиште.Мој отац је са двадесет седам добио мене и није био сматран младићем.
ако је удата, јесте жена...а ако није, јесте девојка...ту се слажем. али, човек од 39 не може да буде младић, било да је жењен или нежењен.A ako zena. Od 39napravi prekrsaj ona je zena nije devojka