Negativa

mislim da je ukinuto gospodjica
pa i bilo je smesno kad ti bakica od 70 kaze..ja sam gospodjica :)
није смешно. имаш предрасуде о томе ко су госпођице.
у в. британији се и старије женске особе, ако су неудате, ословљавају са Miss, зато што таква врста ословљања даје информацију о статусу особе. то је некад било важно. данас више ништа није важно....али, формално гледано, они су у праву.
а код нас је дезинформација да је човек од 39 - младић :lol: међутим, нама је то нормално, није нам смешно.

не знам до чега је, само констатујем да им живот протиче у расположењу које је безвезе.
имам колеге од 38, 39, 40 година са лепим платама, кровом над главом, здрави су...од прошлог четвртка не излазе из станова, пију вибер кафе и кукају какав је живот. просто ми их је жао.
кад пошаљем на вибер групу фотку пролећа , кажу да сам неодговорна јер излазим из стана.....миссим се ''па неко мора да доврши посао који сте ви 'ладно напустили пре 8 дана''....при чему ја немам негативну емоцију, а они је имају :zcepanje:
Нажалост, новије генерације су углавном од слабог материјала. Много тога им смета, мало мука издржавају. А тек ови што сада имају 15-20... Мислим да би им било боље да уопште нису ништа у животу свесно бирали, него да су само зажмурили и показали прстом у неком правцу.

Можда ме утисак вара, не знам... Можда само више видим оне који се више рекламирају.

svaki put kada gledam i slusam predsednikove konferencije za javnost meni bude lose i smrtno se preplasim :(
Чему то бављење глупостима? Сасвим је довољно да се прочита шта су вести на сајту РТСа. Не рекламирам их превише, само кажем да нису таблоид и да су најобјективнији (макар у нечему закаснили 10 минута). Исечке преноса не гледам. Текст је довољан, јасан и подложан вишеструком читању, по потреби.

Мени је главно да добијем обавештење. Ко хоће драматику, патетику и остале глупости нека гледа видео.

Novinarka, ne znam koje TV, sinoć na konferenciji za štampu pita Vučića:
Da li znate koliko je mnogo ljudi danas bilo na Zemunskom keju!!! :evil:
Još će nam i to zabraniti!

и ја идем у шетње (брзе) и реално ме сматрају неодговорном јер уопште излазим из стана. не могу да разумем зашто.
док не буду експлицитно рекли да нико не сме да излази (осим до продавнице или апотеке), не видим зашто се не бих рекреирала на пустом кеју.
треба да седим код куће и зурим у екран? ма дај.

и ја идем у шетње (брзе) и реално ме сматрају неодговорном јер уопште излазим из стана. не могу да разумем зашто.
док не буду експлицитно рекли да нико не сме да излази (осим до продавнице или апотеке), не видим зашто се не бих рекреирала на пустом кеју.
треба да седим код куће и зурим у екран? ма дај.

Meni je mama tek posle jučerašnje šetnje kada smo se čule rekla da "...možda ipak ne bi trebalo..."
Aj da je loše vreme ili zima, ali po lepom vremenu mene zatvoriti je mission impossible.

Brat (koji živi u unutrašnjosti) i dalje trenira, kako on tako i decu.
Imaju raspored, pa umesto po 10, sad mogu po 4-ro dece u jednom terminu.

Meni je mama tek posle jučerašnje šetnje kada smo se čule rekla da "...možda ipak ne bi trebalo..."
Aj da je loše vreme ili zima, ali po lepom vremenu mene zatvoriti je mission impossible.
затвориће нас, кики, у то нема сумње уопште...и то по још лепшем времену.
немам ништа против мера да се сачува здравље, али ме паничари, људи у грчу, напети...е то ми иде на нерве....тј буди ти напет, то је твој избор, али немој мени да скачеш по кичми.
доста ми је што, чим ућем у стан, муж се дерња ''пери руке!'', као да то иначе не радим..... :lol: зури у тв већ седам дана.

затвориће нас, кики, у то нема сумње уопште...и то по још лепшем времену.
немам ништа против мера да се сачува здравље, али ме паничари, људи у грчу, напети...е то ми иде на нерве....тј буди ти напет, то је твој избор, али немој мени да скачеш по кичми.
доста ми је што, чим ућем у стан, муж се дерња ''пери руке!'', као да то иначе не радим..... :lol: зури у тв већ седам дана.

Znam da će nas zatvoriti, to sam i napisala na drugom pdf-u pre neki dan,
pa me proglasiše paničarkom, histeričnom...itd...

Ja za sada živim normalno, ništa se nije promenilo kod mene. Masku nemam, ne bih je nosila ni da je imam, sigurno.
Inače nisam podložna tim infekcijama.
Družim se sa komšijama i prijateljima kao i pre.

Ali ta neka nervoza koja visi u vazduhu, pa za vreme bombardovanja je nekako bilo lakše nego sada...

Godinu dana nisam bila na ovoj strani Huje - strana gde je rukavac o kome smo pisali pre neki dan @moonja.. i ja.
Ovo je HOROR!!! Zločin!!!
Mašina tu više nema, nema ni stražara a slike govore više od reči :dash:

d6XC40Y.jpg

62IwLKu.jpg

Back