Negativa

Ja уђем наоружана цегерима па у њих одмах стављам робу и тако долазим до касе. С обзиром да немам ауто и да морам то да вучем по превозу или пешке, то је веома практично јер узимам само онолико колико могу да понесем. Имам неколико платнених, јаких а и повећу Икеа плаву врећу. За смрзнуте ствари лети носим и термо кесу.
Лимуне, банане, грејп, купус мерим без кесе и цену лепим директно на воћку. Кесе узимам за кромпир, шаргарепу, салата је већ у кеси итд..

e moj biseru..kako mislis da izadjem kolima ako kolica ostavim na sred parking mesta?.. ona lepo stoje pored izmedju dva parking mesta...najcesce ispred do zida...

i iskreno...100x sam bio kolima i nikad kolica nisu bila na parking mestima..ne pamatim..mozda jednom, sto bi se reko..nikad ne tvrdi nesto sta moze da sedogodi..ali stvarno ne pamtim da su kolica bila posred parking mesta.
Нисам написао да треба себе самог запречити. Питам се, да ли остављена колица спречавају другог да уђе или изађе? Најгори су они што у средини паркиралишта оставе колица - која често не могу после да се извуку.

Што се тиче остављених колица по паркингу, затицао сам их много пута, на више места одједном. Не буде их "у рану зору" око поднева, када је већа гужва. Раније и касније у току дана их итекако има и наравно да сметају.
Буде понеко ко скупља колица, слажем се, али кад тај ради, како ради, колико ради... Разни су примери.

Нисам написао да треба себе самог запречити. Питам се, да ли остављена колица спречавају другог да уђе или изађе?

da..ja obavezno stavim kolica sa strane..onda kad se izvucem izadjem iz kola, uzmem kolica i stavim ih nasred sad upraznjenog parking mesta, vratim se u kola sa zluradim osmehom..sad ce platin da naidje z:mrgreen:

Главна улица, Земун - има људи којима град не значи ништа. Усери га чиме год, ако је икако могуће. Џабе сређене фасаде.
Пса не води кући јер му се гади али га гаји на сред улице, нема везе што цела слика личи на сметлиште. Идиоти!

IMG_20200121_162419.jpg

IMG_20200121_162432.jpg

Jos gore je kada se zapišavaju coskovi, ulazi u prolaze i sami prolazi i haustori, kada te smrad na mokracu sokira i ostavlja tragove po trotoaru
Ni ovo nije u redu , ali su bar zivotinje u pitanju i humano je da prezive zimu i za to nisu krive zivotinje vec komunalna,
koja to ne rascisti i pse ne odveze u azile ....a za zapisavanje Beograda gde se stigne krivi su jedini i iskljucivo ljudi

Jos gore je kada se zapišavaju coskovi, ulazi u prolaze i sami prolazi i haustori, kada te smrad na mokracu sokira i ostavlja tragove po trotoaru
Ni ovo nije u redu , ali su bar zivotinje u pitanju i humano je da prezive zimu i za to nisu krive zivotinje vec komunalna,
koja to ne rascisti i pse ne odveze u azile ....a za zapisavanje Beograda gde se stigne krivi su jedini i iskljucivo ljudi

Нико не оптужује животињу већ говедо од човека који ствара хаос на тротоару. Нека га храни и поји у свом стану или дворишту. Ово на слици је супер како некад изгледа.

jednom i ja da se slozim sa tobom kada su psi u pitanju jer se dijametralno razlikujmo u misljenjima
stvar je u tome sto se ovo radi u celom svetu ..nema grada na svetu koji zimi ne hrani gradske pse lutalice
samo sto je kod njih to na lepsi nacin u smislu da im stavljaju kucice zbog hladnoce a ne kartonske kutije i
da ih hrane ali i ciste sve to po ulicama ispred radnji i ulaza u trzne centre cak i u trznim cintrima i podzemnim prolazima
kod nas je to jos sve na niskom nivou..ta osoba koja hrani pse treba svakodnevno i da pocisti

jednom i ja da se slozim sa tobom kada su psi u pitanju jer se dijametralno razlikujmo u misljenjima
stvar je u tome sto se ovo radi u celom svetu ..nema grada na svetu koji zimi ne hrani gradske pse lutalice
samo sto je kod njih to na lepsi nacin u smislu da im stavljaju kucice zbog hladnoce a ne kartonske kutije i
da ih hrane ali i ciste sve to po ulicama ispred radnji i ulaza u trzne centre cak i u trznim cintrima i podzemnim prolazima
kod nas je to jos sve na niskom nivou..ta osoba koja hrani pse treba svakodnevno i da pocisti

Ta особа често сипа мокру храну директно на плочник, сад замисли на шта то личи. Уосталом, сликала сам ја то и раније.
И на крају крајева, у граду не сме бити луталица. Да ли желиш да будемо као Индија?

Nije ovo tema da li u gradu treba da bude lutalica i ne bih da temu razvlacimo..samo jos treba da se trovac katerpilar pojavi ovde i da krene roken roll..ali cu ti ipak odgovoriti na pitanje..ne treba da bude u gradu pasa lutalica ..oni treba da su u azilu a za pse kucne ljubimce da se donese zakon kog ce se svi vlasnici pridrzavati i ako se ne pridrzavaju rigorozne kazne .ali svakako necemo trovati pse i ubijati ih..jer niko od nas ne treba da resava problem pasa lutalica vec to treba da uradi grad i svima vama sam rekla vise puta..napisite peticiju i posaljite je gradu Beogradu..pokrenite to pitanje .ionako tamo sede i nista ne rade pa neka se angazuju i rese problem lutalica.nikome nije prijatno kada procita da je pas lutalica napao dete ili odraslu osobu i povredio je ..grad umesto sto isplacuje odstete za takve napade bolje da ulozi te pare u konacvno i definitivno resenje pasa lutalica a ne da mi ovde to radimo i vredjamo vlasnike pasa ili jos gore hvalimo se kako samoinicijativno trujemo pse i da pse treba ubijati

Za mene je bilo prilicno cudno kad sam dosla u Kalgari da nigde nema ni kuceta ni maceta.
Nema zivotinja na ulicama uopste.
Ajde, mozes ponekad da sretnes jelena, zeca, rakuna, kojota, skanka, pa i losa, ali pasa i macaka nema uopste.
Zime su surove i nema te kucice koja bi im pomogla da prezive na ulici.
Ima mnogo udruzenja koja se bave zastitom zivotinja i kod njih se i ide kad hoces da usvojis psa ili macku, sto je ovde veoma popularno, a nije besplatno, platis sve vakcine i jos neke takse, izadje oko $500.00.
Drugo, psi i macke, kucni ljubimci, su uglavnom licencirani, prijavljeni gradu i automatski se zna vlasnik, te mora biti odgovoran.
Mi smo morali da damo potvrdu za nase pse da su prijavljeni kad smo rentirali stan.
i tako jedno po jedno malo pravilo i dodjes do uredjene drzave.

ovde pocinje mala Azijai odavde kad se povice linija na jednu stranu ima toga ,ima i vise, a na drugu nema. A taj sto je improvizovao ovaj brlog tog dana je pojeo tele ili prase koje je isto tako zivotinja...ja ovo ne razumem!

Нико нормалан не разуме. Ишла сам у општину Земун, ту одмах иза ћошка, одељење комуналне полиције, све им испричала, показала снимке али задовољавајуће реакције није било. Оно - тупо гледање. Отерала сам их у мајчину и треснула вратима.

Нико нормалан не разуме. Ишла сам у општину Земун, ту одмах иза ћошка, одељење комуналне полиције, све им испричала, показала снимке али задовољавајуће реакције није било. Оно - тупо гледање. Отерала сам их у мајчину и треснула вратима.
a dobre naperlitane sto mi kazemo "na gotovs"? :D

danas sam isla u tehnomaniju u vezi neke reklamacije...stanem odmah kod kase i cekam....niko ne prilazi, niko da me pita ni `sta oces` (taman posla `izvolite`)...
par radnica se setkaju, jedna cak napucila usta i slika selfi:eek:
pridjem dvema izvinjavajuci se sto im prekidam razgovor i pitam ko radi a kasom, jedna mi odgovori usporeno, uz kez, naglasavajuci svaku rec `za kasom radi prodavac`:eek::eek::eek:
prosto nista ne rekoh, zapanjih se koliko neka beda i camotinja izbija bukvalno iz svakog coska...
vratih se ponovo za kasom, da bi tek posle nekih par min dosla neka prodavacica....

p.s.inace u tehnomaniji nikad nista ne bih ni kupila, ovo je bila neka stvar koju dobih free, jedino tako mogu nesto od njih uzeti

Мене код свих тих радњи нервира утисак да продавци нису упућени у сопствени посао. Маса њих појма нема да ти објасни разлику између два производа исте врсте а различитих марки и цена.

Мене код свих тих радњи нервира утисак да продавци нису упућени у сопствени посао. Маса њих појма нема да ти објасни разлику између два производа исте врсте а различитих марки и цена.
Примљени преко везе... То им је био једини квалитет.

Back