- Poruka
- 28.572
nije to lose ako dobro prolazis kod prodavaca, eto kako ja juce prodjoh u tehnomaniji na banovom brdu.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste! Ja sam prestala da se plasim fiksnog telefona! Pre sam bila kod telekoma, uzas jedan, nikada mi telracun nije bio ispod 1500d...Sbb jer emituju televiziju N1 koja srecu kvari nasem predsedniku i politicarima
Na stranu zezanje,ali Sbb je dobar kablovski operater
oni samo idu i ruse i ne pitajuvideh sad da su porušili zgradu železničke stanice u batajnici.
da li je moguće da su toliki kreteni.
imaju...idi na sajt Sbb-a i vidi sama sta te interesujeНије ме брига за N1, желим Еуроспорт. Пошта нет га више нема. Тенис немам где да гледам а иде и Олимпијада.
grebooo ti i ja smo nadrljale ..ne pricaj javno da imas SbbJeste! Ja sam prestala da se plasim fiksnog telefona! Pre sam bila kod telekoma, uzas jedan, nikada mi telracun nije bio ispod 1500d...
Imam eon1 paket, internet mi super....tv retko gledam, samo utisak i seriju zigosani u reketu
fiksni mi 390din
jel neodoljivonomad videh Jutkuu ul.Svetozara Markovica
najveca razlika je sto orion ima arenu a sbb ima sport klubУзећу СББ или Орион, погледаћу шта ко нуди и која је цена. Ја већ имам дуал пакет код Ориона па би било логично да га проширим и на кабловску. Видећу. Прво морам да одем код ових идиота из Поште нет да проверим како да их безбедно откантам.
ja licno volim da idem u kupovinu i izbegavam online kupovine osim kad porucujem nesto iz inostranstva sto nema kod nas.ja odavno izbegavam sem saltera i kupovinu u prodavnici.........kad smislim sta mi treba, procitam na nekom forumu ko sta preporucuje, udarim u pretrazivac eponuda model.....i gde je najjeftinije i free prevoz, unos i ako treba montiranje, narucim.
ni jedno lose iskustvo/kupovinu nisam imala
nisam videla plan. ne kazem da nisam imala prilike.ali, nisam tip koji gleda planove...to me nekako ne zanima uopste.videla si plan savskog trga
sece se staro da bi se stavilo novo, bolje, starije
stvarno? bilo je ironičnonisi shvatila ironiju![]()