Negativa

Сад ме нешто друго занима а то је одјава са Пошта.нет и избор новог кабловског емитера. Да ли да узмем Орион (са њима имам фиксни плус интернет) или да узмем СББ чију инсталацију такође имамо у згради.

ja sve imam kod es be bea:lol:, godinama
ako te zanima, vidi na sajtu, novi korisnik placa 6meseci 1d
obavezno im daj na uvid i poslednji penzioni cek, i imaces popust mislim 10% na mesecno odrzavanje (to je -150...oko) (popust vazi samo ako je penzioner onaj ko sklopi ugovor)...

Sbb jer emituju televiziju N1 koja srecu kvari nasem predsedniku i politicarima :lol:

Na stranu zezanje,ali Sbb je dobar kablovski operater
Jeste! Ja sam prestala da se plasim fiksnog telefona! Pre sam bila kod telekoma, uzas jedan, nikada mi telracun nije bio ispod 1500d...
Imam eon1 paket, internet mi super....tv retko gledam, samo utisak i seriju zigosani u reketu
fiksni mi 390din

Jeste! Ja sam prestala da se plasim fiksnog telefona! Pre sam bila kod telekoma, uzas jedan, nikada mi telracun nije bio ispod 1500d...
Imam eon1 paket, internet mi super....tv retko gledam, samo utisak i seriju zigosani u reketu
fiksni mi 390din
grebooo ti i ja smo nadrljale ..ne pricaj javno da imas Sbb :rotf:
karikatura sa tvitera

EPdrEGAXUAExUse.jpg

Poslednja izmena:
И ја имам СББ. Најпоузданији од свега што сам чуо и видео. Прекиди су врло ретки и нису предуги. Нет је сјајан, увек имам скоро 100 % брзине од онога што је у уговору.

Што се тиче канала... Мало тога ја гледам. Разумем да је добро да постоји конкуренција, али хоћу да постоји канал који је независтан од свих интереса... Тако нешто ми немамо. Од приватних канала се ни не треба надати. Ови "државни", односно јавни сервиси треба више да се труде, али не смеју да буду на буџету (да би смели да се труде).

Узећу СББ или Орион, погледаћу шта ко нуди и која је цена. Ја већ имам дуал пакет код Ориона па би било логично да га проширим и на кабловску. Видећу. Прво морам да одем код ових идиота из Поште нет да проверим како да их безбедно откантам.

Узећу СББ или Орион, погледаћу шта ко нуди и која је цена. Ја већ имам дуал пакет код Ориона па би било логично да га проширим и на кабловску. Видећу. Прво морам да одем код ових идиота из Поште нет да проверим како да их безбедно откантам.
najveca razlika je sto orion ima arenu a sbb ima sport klub
ostalo je manje vise isto.

ja odavno izbegavam sem saltera i kupovinu u prodavnici.........kad smislim sta mi treba, procitam na nekom forumu ko sta preporucuje, udarim u pretrazivac eponuda model.....i gde je najjeftinije i free prevoz, unos i ako treba montiranje, narucim.
ni jedno lose iskustvo/kupovinu nisam imala
ja licno volim da idem u kupovinu i izbegavam online kupovine osim kad porucujem nesto iz inostranstva sto nema kod nas.

nista lepse nego kad uzmes put pod noge, pa u prodavnicu, pa biras, pa gledas i na kraju doneses, pa vadis iz kutije :)

priceless..nije samo stvar kupovine nego ceo ritual :)

За технику и могу да разумем али не разумем оне што наручују одећу и обућу. Та доза лењости ми је несхватљива.

И после кукају једна другој које ђубре су добиле.

Back