- Poruka
- 131.405
a ja reko kupila si 1GB RAM-a pa napravila sitnu greskicu u broju1043 mb атм. притисак.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ja reko kupila si 1GB RAM-a pa napravila sitnu greskicu u broju1043 mb атм. притисак.
1043 mb атм. притисак.
Znala sam da nešto nije u redu, od jutros sam ko pijano pile, a na glavu kao da mi se sručila tona nečega...
Синоћ и муж и ја гадну главобољу имали.
A propos kesa u marketima.
Nije mi jasno da se toliko frke diglo oko njih, a šta je sa gomilom ostalih stvari koje se fabrički pakuju
u plastiku, pa pet ambalaža...itd..itd...
Испрати (искористити до краја), па као и са свом осталом пластиком - на места за рециклажу.Пластика од кућне хемије, шта с њом радити?
Испрати (искористити до краја), па као и са свом осталом пластиком - на места за рециклажу.
п.с. укинуше канте за рециклажу код Темпа на Вилиним водама![]()
digla se frka da se ne bi davale vise dzabe nego da bi se naplacivale i prodavci umesto gubitka dobili veci profit.A propos kesa u marketima.
Nije mi jasno da se toliko frke diglo oko njih, a šta je sa gomilom ostalih stvari koje se fabrički pakuju
u plastiku, pa pet ambalaža...itd..itd...
Зато што некима "треба" много кеса. Неки ни из Максија не могу да изађу без 4-5, а из Темпа без 15. И шта са њима буде? Буду бачене, заврше по рекама и потоцима.digla se frka da se ne bi davale vise dzabe nego da bi se naplacivale i prodavci umesto gubitka dobili veci profit.
a gde stravljas to sta stavljas u torbe?Зато што некима "треба" много кеса. Неки ни из Максија не могу да изађу без 4-5, а из Темпа без 15. И шта са њима буде? Буду бачене, заврше по рекама и потоцима.
Треба да кошта и треба да буде ограничење. Мож' да се добије једна кеса у продавници или 2-3 у Темпу. За остало? Снађите се.
Нама (за Темпо) спортске торбе савршено служе, годинама.
inace i prethodna generacija kesa koje su davali za dzabe u maxijma je bila biorazgradiva..kao i one koje su davali u tempu tako da prica o ocuvanju prirode je BS sto bi rekli englezi![]()
Торбе "спавају" у ауту док сам у Темпу. Када изађем, са пуним колицима, дођем до аута, претоварим, вратим колица на место и то је све.a gde stravljas to sta stavljas u torbe?
samo bucnes u torbu ili u kesu pa u torbu?
ljudi ne razmisljaju..ceger i torba su problematicni.
prakticno bi morali da se peru posle svake upotrebe ako samo stavljas stvari u njih a smem da se kladim da to niko ne radi..
inace i prethodna generacija kesa koje su davali za dzabe u maxijma je bila biorazgradiva..kao i one koje su davali u tempu tako da prica o ocuvanju prirode je BS sto bi rekli englezi![]()
Велика паковања уопште ни не стављам у торбе... имају и оне своју носивост. Срећа па велика већина тих великих ствари има своје дршке. Не мрзи ме ни да трипут идем до аута да бих донео кући све ствари.a zasto vracas kolica?
imaju ljude koji su placeni za to..ja ih ostavim pored.
tacno...stvari imaju svoja pakovanja koja su prljava..koja su se vukla po podovima..gde drzis hemiju?
spustis recimo cevtok ili prasak za pranje (koji inace uvek ima neki prahic po pakovanju i onda na to mesto sledeci put stavis hleb ili salamu?
kese su zakon za pakovanje..ok posle to staviti u vecu torbu..ali spakovano po kesama.
e moj biseru..kako mislis da izadjem kolima ako kolica ostavim na sred parking mesta?.. ona lepo stoje pored izmedju dva parking mesta...najcesce ispred do zida...И где буду та напуштена колица? Спречавају некога да уђе на ослобођено паркинг место или другога да изађе?
Једино ме та лењост нервира на паркингу код темпа, на остало немам замерки.