Negativa

Budim se...oslusnem tisinu u kuci, ko velim, ne sluti na dobro...
Nema da fali, nema struje :D
Jao...sta cu sad..nema neta, prazan mi fon...niti sta mogu da uradim, niti da idem na posao rano..bar da mogu kafu da popijem...
Ajd vratim se u krevet, kad vec nemam sta da radim...
Budim se kasnije i dalje nema struje...proklinjem i dan i sebe i eps...
Odem da se istusiram, baterijska samo malo svetli...kontam, da dodje struja, bar da mogu kafu da popijem...
Izlazim iz kupatila...dosla struja...
Hvatam se za dzezvu, stavljam vodu, palim plin............

:udriglavu:

Kapirate?

Pa... Zacudio bi se kada bi razmislio... koliko mi stvari radimo na 'auto-pilotu'.

Cak i vozimo automatski, kada hiljaditi put prolazimo istim pravcem, a kamoli za manje stvari.

Budim se...oslusnem tisinu u kuci, ko velim, ne sluti na dobro...
Nema da fali, nema struje :D
Jao...sta cu sad..nema neta, prazan mi fon...niti sta mogu da uradim, niti da idem na posao rano..bar da mogu kafu da popijem...
Ajd vratim se u krevet, kad vec nemam sta da radim...
Budim se kasnije i dalje nema struje...proklinjem i dan i sebe i eps...
Odem da se istusiram, baterijska samo malo svetli...kontam, da dodje struja, bar da mogu kafu da popijem...
Izlazim iz kupatila...dosla struja...
Hvatam se za dzezvu, stavljam vodu, palim plin............

:udriglavu:

Kapirate?

kapiramo...:lol:

Srpsko sudstvo i slucaj Taton

"Svedok stradanja francuskog navijača tvrdi da nije tačna presuđena verzija slučaja.
Dačić: Razmotrićemo nove detalje, posebno ulogu policijskih inspektora

PENZIONISANI policajac Dragan C., koji je obezbeđivao garažu na Obilićevom vencu kobnog 17. septembra 2009.
u pisanoj izjavi koju je predao sudu tvrdi da je video da Brisa Tatona niko nije bacio sa stepenica, već da je sam skočio.":eek:

preuzeto sa neta vesti

Srpsko sudstvo i slucaj Taton

"Svedok stradanja francuskog navijača tvrdi da nije tačna presuđena verzija slučaja.
Dačić: Razmotrićemo nove detalje, posebno ulogu policijskih inspektora

PENZIONISANI policajac Dragan C., koji je obezbeđivao garažu na Obilićevom vencu kobnog 17. septembra 2009.
u pisanoj izjavi koju je predao sudu tvrdi da je video da Brisa Tatona niko nije bacio sa stepenica, već da je sam skočio.":eek:

preuzeto sa neta vesti

Kada te juri rulja koja te je pre toga vec napala, a ti si je pre toga provocirao i dobio svoje, rasudjivanje ti i nije na najvecem nivou...

Kada te juri rulja koja te je pre toga vec napala, a ti si je pre toga provocirao i dobio svoje, rasudjivanje ti i nije na najvecem nivou...

Sta god da je sa tim Francuzom bilo - mogao je da bude lud, pijan, bilo kakav, mogao je da pokazuje bilo sta bilo kome - ali mene ne bi isprovocirao. Ako je vec dosao iz druge zemlje, neka trosi pare ovde, i to je meni dovoljno. Njegova stvar ako je nekulturan.

Sta god da je sa tim Francuzom bilo - mogao je da bude lud, pijan, bilo kakav, mogao je da pokazuje bilo sta bilo kome - ali mene ne bi isprovocirao. Ako je vec dosao iz druge zemlje, neka trosi pare ovde, i to je meni dovoljno. Njegova stvar ako je nekulturan.

Nisu svi stalozeni kao ti na primer :mrgreen:
I ne gledaju svi to sa strane ekonomskog aspekta :)

jutros rano na kalenicu,tip u crvenoj majici i sa papirima u ruci zaskace matorce sa pitanjem `da l` su sa stanom na vracaru i da l` ih zanima penzionerski klub...bla bla bla...`
i jedna je baba rekla,to oni nas pozivaju,pa kad otkriju da smo samci,pustaju pipke`...
@negativa,tuzna je starost u srbiji

Šta starost a kako mladi žive...Stari su život više manje proživeli u staroj Jugi gde je bilo kudikamo bolje i lakše doći do penzije danas...
Jutros gledam neki propagandni film o našem Vazduhoplovstvu kao istorija pomenutog...Wow...Ja am mislio izvukli iz naftalina one stare slobine filmove...I naracija i glas i muzika sve...Al ono što me malo pogodilo je što su namerno zanemarili odbranu Beograda 41.-ve kada je za samo par dana oboreno dvostruko više aviona nego za vreme NATO agresije za čitavih 77 dana...Naravno bilo je dosta p riče o ''partizanskoj'' avijaciji s neka dva aviona dole u Bosni pa onda o SFRJ avijaciji...Al ko što rekoh propagandni film sa naginjanjem ka ''istočnoj braći''...:neutral:

Poslednja izmena:
gledam karapandzu u nekoj reklami za prodaju delimano posudja....i u jednom trenutku dok priprema jelo rešti od krompira,on kaze da to jelo ne priprema samo za svajcarce,vec i za srbe,medjutim tu ga `utisaju` i uopste se ne cuje glas,ali se vidi da covek izgovara.
na sta to lici,i sta to znaci?
to sam gledala na kanalu sport-klub i na hepi tv.

Danas su u Batajnici prodavali vodu 0,5 za 50 dinara.
Kad je miting završen, sve cisterne su bile prazne a prodavci digli cenu na 100 dingera.
Morala sam da se ušunjam :tajna: u kantinu i užickam vodu.

to u prevodu znaci..pored svajcaraca i srbima prodajem muda za bubrege..
njma moze da se uvali svasta pa i te serpe i tiganji..koji vec po redu..za velike pare
ne bre,pomenuo je jelo ‚resti‚od krompira,on tamo kod svajcaraca ima restoran,pa kaye da svajcarci cesto traze to jelo,ali i srbi koji su cesti gosti.ono sto mi je cudno,da ugase ton kad pominje nas.e to mi cudo

gledam karapandzu u nekoj reklami za prodaju delimano posudja....i u jednom trenutku dok priprema jelo rešti od krompira,on kaze da to jelo ne priprema samo za svajcarce,vec i za srbe,medjutim tu ga `utisaju` i uopste se ne cuje glas,ali se vidi da covek izgovara.
na sta to lici,i sta to znaci?
to sam gledala na kanalu sport-klub i na hepi tv.

Karapandza se prodao za sitne pare.

zivim u prizemlju,pre 2 dana neki majstori burgijali najstrasnije nesto u podrumu...ja sad pocela da sredjujem,i u cosku vidim probijen mi zid i sut :eek:
kad se nisam slogirala...i sta sad,samo cekam da mi useta neka zivuljka otud

Back