goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Možda će da naprave pokretne...Da se dIca ne zamaraju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pre neki dan zrak a sad dica
Ne mož čuti srbijanski naglasak ko da sam u Hrvatskoj..Pa p okupio..

Budim se...oslusnem tisinu u kuci, ko velim, ne sluti na dobro...
Nema da fali, nema struje
Jao...sta cu sad..nema neta, prazan mi fon...niti sta mogu da uradim, niti da idem na posao rano..bar da mogu kafu da popijem...
Ajd vratim se u krevet, kad vec nemam sta da radim...
Budim se kasnije i dalje nema struje...proklinjem i dan i sebe i eps...
Odem da se istusiram, baterijska samo malo svetli...kontam, da dodje struja, bar da mogu kafu da popijem...
Izlazim iz kupatila...dosla struja...
Hvatam se za dzezvu, stavljam vodu, palim plin............
Kapirate?

Kako?Važno je šta je unutra...
Srpsko sudstvo i slucaj Taton
"Svedok stradanja francuskog navijača tvrdi da nije tačna presuđena verzija slučaja.
Dačić: Razmotrićemo nove detalje, posebno ulogu policijskih inspektora
PENZIONISANI policajac Dragan C., koji je obezbeđivao garažu na Obilićevom vencu kobnog 17. septembra 2009.
u pisanoj izjavi koju je predao sudu tvrdi da je video da Brisa Tatona niko nije bacio sa stepenica, već da je sam skočio."
preuzeto sa neta vesti
Kada te juri rulja koja te je pre toga vec napala, a ti si je pre toga provocirao i dobio svoje, rasudjivanje ti i nije na najvecem nivou...
Sta god da je sa tim Francuzom bilo - mogao je da bude lud, pijan, bilo kakav, mogao je da pokazuje bilo sta bilo kome - ali mene ne bi isprovocirao. Ako je vec dosao iz druge zemlje, neka trosi pare ovde, i to je meni dovoljno. Njegova stvar ako je nekulturan.

u kantinu i užickam vodu.
ne bre,pomenuo je jelo ‚resti‚od krompira,on tamo kod svajcaraca ima restoran,pa kaye da svajcarci cesto traze to jelo,ali i srbi koji su cesti gosti.ono sto mi je cudno,da ugase ton kad pominje nas.e to mi cudoto u prevodu znaci..pored svajcaraca i srbima prodajem muda za bubrege..
njma moze da se uvali svasta pa i te serpe i tiganji..koji vec po redu..za velike pare
gledam karapandzu u nekoj reklami za prodaju delimano posudja....i u jednom trenutku dok priprema jelo rešti od krompira,on kaze da to jelo ne priprema samo za svajcarce,vec i za srbe,medjutim tu ga `utisaju` i uopste se ne cuje glas,ali se vidi da covek izgovara.
na sta to lici,i sta to znaci?
to sam gledala na kanalu sport-klub i na hepi tv.