Negativa

Egoizam lažno ''prijateljstvo'' ljubav šta već exploatacija drugih bez imalo savesti da sutra možeš i sam da budeš deo tog modela p onašanja...Ali ''Spuštavah se ja na tvoje uže,umalo se uže ne pretrže,otada smo Viši prijatelji''...A sve zaslađeno ljigavošću i ''kuco maco'' fazonima...:neutral:

Danas kad sam krenula na pos'o, bio neki zastoj i sad sedim i blejim u bilbord sa reklamom za kredit ERSTE BANKE za bolji život....
Nije nova reklama, ali nisam do sad obratila pažnju o čemu se zapravo (u kutiji) radi.
Fotografija porodice, koja sa sve kučetom "skače u nebo" od radosti a u rukama kutija sa televizorom. Pa još LCD.
Gledam sliku, pokušavam da zamislim kako li bi tek "ispali" da se radi o LED televizoru i pomislim "koliko smo nisko pali"?

na kalenicu,one tezge sa polovnom odecom,knjigama,i svasta nesto...a sve medju tezgama gde se prodaje hrana.
cini mi se da je opstina donela odluku da se zabranjuje prodaja polovnih stvari...i samo dan posle ih nije bilo.sad sve vrvi od njih.

na kalenicu,one tezge sa polovnom odecom,knjigama,i svasta nesto...a sve medju tezgama gde se prodaje hrana.
cini mi se da je opstina donela odluku da se zabranjuje prodaja polovnih stvari...i samo dan posle ih nije bilo.sad sve vrvi od njih.

A kada ih grad pojuri... onda kritikuju grad :roll:

Al opet i to je licemerje da ih hvataju ko da su članovi Al Kaide ili pripadnici bande Darka Šarića...Ono obaranje na zemlju stajanje nogo m na leđa izigravanje sile a pred pravim siledžijama su manji od makovog zrna to vređa narod..

Al opet i to je licemerje da ih hvataju ko da su članovi Al Kaide ili pripadnici bande Darka Šarića...Ono obaranje na zemlju stajanje nogo m na leđa izigravanje sile a pred pravim siledžijama su manji od makovog zrna to vređa narod..

U velikoj vecini slucajeva onaj ko postuje pravila / komande policije i ko nije u sred neke velike guzve - ce da prodje dobro, ako izuzmemo privodjenje - ako i do toga dodje.

A one za koje se vidi da namerno prave haos, za njih nemam razumevanja. Kao onaj Crnogorac sto je i dan pre pravio haos u autubusu. Podrzavam njegovo izbacivanje iz autobusa (dok ovaj stoji) makar kroz prozor, ne zanima me uopste. Ako je uhvacem u kontroli, neka izadje i neka nastavi peske.

Naravno neki red se mora poštovati ja sam skoro za nacističko uvođenje reda uništenje kriminala do koske ali nisu ovi naši materijal za to..Previše istočnjačkog duha previše ''bolećivosti'' za ''jadne kriminalce'' ili ''državne kriminalce'' od komunizma...Bre više volim nekog ko radi za sebe pa makar i drogu nego p****k oja radi sa državnom knjižicom i maltretira ljude...Dokle više ta bahatost sin kum brat od odvratnih pokvarenih likova na funkcija ma koji mogu da rade šta i m dune..

Ovo moze samo u zemlji Srbiji.....:roll:

"Predsednik Ustavnog suda Srbije Dragiša Slijepčević prima čak četiri plate i jedan je od rekordera po broju zarada, piše Blic.

Naime, Slijepčević na mestu sudije USS zarađuje 180.982 dinara, takođe je predsednik Odbora za polaganje pravodusnog ispita, za šta prima naknadu od 30.955 diranara.
Do pre nedelju dana bio je i predsednik Komisije za javne beležnike gde je zarada 60.000 dinara.

Predsednik USS je i član uređivačkog Odbora stručnog časopisa "Pravni informator" gde zaražuje 21.999 dinara, što je novac iz javnog izvora prihoda, piše dalje Blic i dodaje
da je on i predavač na Pravnom fakultetu u Beogradu. Za taj posao Slijepčević je prijavio da prima 4.000 rsd.

A na pitanje da li može sve te funckije kvalitetno i da obavlja i da li je možda razmišljao da se odrekne neke od njih,
On je rekao: "Šta vas zanima kome ću ja i šta dati ili gde usmeriti. Sve je pošteno zarađeno, a ako smatrate da je to sramota to je vaš problem."

Užas mi kad slušam kako su Švabe plaćale svaku životinju koju su ubile za hranu ili svaki prostor koj i su privremeno zauzele...I sve sređivali kako je i bilo kad su odlazili...A kad su došli ''Crvenoarmejci'' i njihova peta kolona u zemlji udri razvali razbi ubi...

Definicija beskućništva... Top 3 (top 2) je jako interesantan. :roll:

aPicture2149.jpg

Ovo moze samo u zemlji Srbiji.....:roll:

"Predsednik Ustavnog suda Srbije Dragiša Slijepčević prima čak četiri plate i jedan je od rekordera po broju zarada, piše Blic.

Naime, Slijepčević na mestu sudije USS zarađuje 180.982 dinara, takođe je predsednik Odbora za polaganje pravodusnog ispita, za šta prima naknadu od 30.955 diranara.
Do pre nedelju dana bio je i predsednik Komisije za javne beležnike gde je zarada 60.000 dinara.

Predsednik USS je i član uređivačkog Odbora stručnog časopisa "Pravni informator" gde zaražuje 21.999 dinara, što je novac iz javnog izvora prihoda, piše dalje Blic i dodaje
da je on i predavač na Pravnom fakultetu u Beogradu. Za taj posao Slijepčević je prijavio da prima 4.000 rsd.

A na pitanje da li može sve te funckije kvalitetno i da obavlja i da li je možda razmišljao da se odrekne neke od njih,
On je rekao: "Šta vas zanima kome ću ja i šta dati ili gde usmeriti. Sve je pošteno zarađeno, a ako smatrate da je to sramota to je vaš problem."
Danas kad sam pošla na pos'o i kad je proš'o autobus pored bilborda za donaciju inkubatora, pokušavala sam da sebe zamislim u poziciji nekog poslanika, ministra, koga god koji NEĆE da se odrekne barem 5% svoje plate i donira za to.
Nisam uspela.

Priča mi drug da je ponovo u igri isti onaj broj za Pomoć gladnima KIM preko koga je onaj pop zaradio sebi ''odmor'' u Grčkoj...Onima k oji nasednu treba staviti magareće uši tako ih terati kroz grad....

Duboka korupcija...Sa posebnom ''demokratskom'' hladnoćom bahatošću i bezobzirnošću...To bre ove sirovine Sloba i Šešlj nisu imali.Koliko je ljudi umrlo zbog toga što su ''stručnjaci'' i ''elita'' hteli najnoviji džip u garaži ili bazen od 10 metara, koliko je l judi otišlo da se nikad ne vrati koliko se ubilo...Svi će oni goreti paklu kad tad..

Back