Negativa

Procitala u elektronskim vestima i ne verujem svojim ocima ako je ovo tacno

nasem kajaku dvojac,na olimp.igrama puklo je veslo...kako nisu imali drugo,rezervno..:eek:
morali su da zickaju okolo od onih koji se nisu plasirali da im pozajme..
niko nije verovao i svi su mislili da se ovi zezaju..ali kada shvatise crnu istinu
pozajmise im veslo..

a druga vest..

posle 12 godina od kako su je ostravili na ledini Divac poziva Natasu Janjic da se vrati..

koja inace vesla za Madjarsku

Procitala u elektronskim vestima i ne verujem svojim ocima ako je ovo tacno

nasem kajaku dvojac,na olimp.igrama puklo je veslo...kako nisu imali drugo,rezervno..:eek:
morali su da zickaju okolo od onih koji se nisu plasirali da im pozajme..
niko nije verovao i svi su mislili da se ovi zezaju..ali kada shvatise crnu istinu
pozajmise im veslo..

a druga vest..

posle 12 godina od kako su je ostravili na ledini Divac poziva Natasu Janjic da se vrati..

koja inace vesla za Madjarsku

Procedura vrlo jednostavna - sve pare koje drzava daje za fudbal - preusmeriti na sve ostalo i problem resen.

Kad čitaš ovde komentare stičeš utisak ko da ovi gore nemaju mozga kolko neki pacijent u mentalnoj instituciji...Po meni zbog nasilja loše energije i lošeg fudbala staviti moratorijum na igranje istog 5 ili 10 godina dok se situacija malo ne sredi..

Opet se urušio deo puta na prilazu na čukaričku padinu. Prošlo je manje od 4 meseca kako sam uspela da ih namolim da se (barem u svrhu predizborne kampanje) smiluju i urade to i uradiše a ono već propalo :roll:
Sent: Sunday, April 22, 2012 9:18 PM
To: info
Subject:
Надам се да ћемо овога пута, ако низбогчега другог - због предстојећих избора, напокон дочекати да ова поправка (улаз на Чукаричку падину са обреновачког пута код Delta motors-a) буде и завршена а не као годину дана уназад, само постављени сигнали за радове на путу, који стоје док их кола не разнесу унаоколо а кратер стоји и даље.

Poslednja izmena:
sto na nacionalnoj televiziji srbije koju placam uradno vec drugi dan a verovatno cu i treci
slusam po 5 minuta prilog sa sve snimljenim prilozima o bajramu.....ja stvarno razumem versku
toleranciju ali ovo preterase samo tako...dovlljna je bila samo vest da je poceo bajram..a ako treba da
se prica o bajramu neka snime emisiju i puste je na nekom od programa u nekom ternimu a ne u dnevniku
nacionalne televizije..

sto na nacionalnoj televiziji srbije koju placam uradno vec drugi dan a verovatno cu i treci
slusam po 5 minuta prilog sa sve snimljenim prilozima o bajramu.....ja stvarno razumem versku
toleranciju ali ovo preterase samo tako...dovlljna je bila samo vest da je poceo bajram..a ako treba da
se prica o bajramu neka snime emisiju i puste je na nekom od programa u nekom ternimu a ne u dnevniku
nacionalne televizije..
Nemoj uopšte da gledaš medije...Oni su jedan od najgorih segmenata našeg društva...U vreme Slobe su lagali debelo al ovi...Ne znam odakle im obraza da iz dana u dan ponavljaju laži i anesteziraju javno mnjenje...Razumem poso je poso plate su dobre al ipak imaš neku savest nešto valjda...

Ako imaš kabl uključiš history životinje crime investigation...Odmoriš mozak...Ovo ovde sve videla žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu.''No personality,no guts.''...Psi laju karavani prolaze...Jednog označe ko zlikovca 99 prikriju...Tuga božija...

Moleban za kisu valjevskog episkopa..............:eek:

a i onaj narod..tj one zabradjene maramama zene koje su dosle..
na dodole....
stvarno se nekada pitam na kom nivou svesti je ovaj narod

Imajuci iskustvo iz vojske (zato preporucujem da svi po spisku odu, to je samo 3 meseca sada) nista se ne cudim. Tamo mogu da se vide svi mentaliteti u drzavi (a i naglAsci :hahaha: )

Takva pravila jesu vazila, i nisu nista cudno. Mozda su nama neobicna... ali ne moraju da budu tako stroga - bilo kakva marama moze da posluzi. Ne obavezujem, samo komentarisem.

Back