Negativa

Moleban za kisu valjevskog episkopa..............:eek:

a i onaj narod..tj one zabradjene maramama zene koje su dosle..
na dodole....
stvarno se nekada pitam na kom nivou svesti je ovaj narod
i ja sam bila zacudjena..sad samo da ih cujem kako je onaj gore uslisio njihove molbe i poslao kisu.
jedno je sigurno-oni koji su to organizovali,u pravo vreme su,i sasvim je izvesno da su pratili vremensku prognozu,i to verovatno onu na 5 dana

Imajuci iskustvo iz vojske (zato preporucujem da svi po spisku odu, to je samo 3 meseca sada) nista se ne cudim. Tamo mogu da se vide svi mentaliteti u drzavi (a i naglAsci :hahaha: )

Takva pravila jesu vazila, i nisu nista cudno. Mozda su nama neobicna... ali ne moraju da budu tako stroga - bilo kakva marama moze da posluzi. Ne obavezujem, samo komentarisem.

Gosn Platin ..ne morate da idete u vojsku da bi culi naglaske i videli mentalitete
dovoljno je da prosetate Beogradom...

Što će uskoro kao u ''velikim nacijama'' na koje se izgleda ugledamo poput Rusije i Ukrajine žene da nam se prodaju za flašu radže ili box cigara...Loši predznaci su već vidljivi...Kao i svemu prvo je veliki ''ponos'' i inat (!) a na kraju se da i više nego što se očekuje....

Opasn o je jer su to društva u mnogo većoj eroziji nego naše...Znači ako mi idemo njihovim stopama polako ćemo i mi doći na njihovo a to je onda m nogo veći problem od prostitucije...

Istina - ali navike mogu da se vide samo kad sa nekim zivis, boravis neko vreme.

gosn.Platin.postoje i one navike koje se donose sa sobom,a kojih se osobe koje ih donose
ne mogu osloboditi jer misle da je to prava stvar..pa ih javno i promovisu..i one se daju videti..na svakom mestu
tako da ne morate ziveti sa nekim, bukvalno..ali mozete imati suzivot..okolo vas..

To o čemu ja pričam je čisto preživljavanje...Ne izvrćite prostituacija jep o meni časnije zanimanje od mnogih ali pošteno plaćena i zakonski regulisana...
Vetar... Prezirem ga!
Što makar je očistio ''zrak''..Ne mogu da se otrgnem utisku gledajući poleglo rastinej osušeno da je ovo zahlađenje iako SUPER došlo prekasno...
Danas su bili neki mutni oblaci na beogradskoj strani grada...Na zemunskoj čisto nebo...Preko neki ljubičasti rumeni ali sve nešto prljavo nezdravo...Posle su posiveli...

U ponedeljak deca kreću u školu. Oni su raskopali (sravnili sa zemljom) staro stepenište pošto će verovatno, ne znam što bi drugo - moglo da bude povod da prave novo.
Da imam dete i da mu se (daleko bilo) nešto desi kao posledica tog šuta i raskopanog kamenja, odma bih tužila (idijota) direktora.
To je sve moglo da bude odrađeno ranije i da se školska godina dočeka sa novim stepaništem a ne sa gomilama kamenja i betona umesto njih.

ma,uvek smo nesto rovarili pred polazak dece u skolu.klasika
Čini mi se da su već najavili štrajk

Back