Negativa

A kome se uvlaci druga strana? :roll:

Tamo gde svi misle isto - tamo ne misli niko.

Jel ja treba da zazmurim na sopstveno iskustvo i da kazem da je samo ono od nekog drugog pravo? Ne. Ni obrnuto.
A odavno znam da ovde na kompjuteru ima mnooogo hrabrijih nego sto bi to bili uzivo.
Нема друге и треће стране, ако наступамо само и искључиво као суграђани, а не по ангажману, што се види из јероплана :)
Такви би стварно морали да имају границе и не иритирају поштен свет...

Hocemo da imamo fabriku... i imamo je.
Ne mogu da kazem da je glupo da je imamo, ali mozda nam je potrebna drugacija zelezara. Ipak, kad ovu vec imamo, pa da je nekako koristimo. Neka ljudi zaradjuju plate, ako mogu.

1 dolar zeljezara u Smederevu..Nije nego a dugovi uz zeljezaru
zaista,na sva usta kao da se hvale kako imaju zelezaru za 1 dolar,a ustvari bolje da se pokriju usima...

meni je prva misao,da je ona veliko `zlo`,cim su je ovi tako lako prepustili.
da je bilo trzista,oni bi i dalje proizvodili.
ta kupovina je meni cista negativa!

Smederevski kraj je odvajkada bio vinogradarski,vocarski i poljoprivredni
mislim.zeljezara usred vinograda...:rotf: za koju se dovozi ruda pitraj boga odakle
pri tom Zastava tj..Fiat uvozi limnove ko zna odakle jer smederevska zeljezara ih ne proizvodi..
..:ovca:..ja sve ovo procitah i umrla sam od smeha..
zato mi i jeste negativa...:rotf:..odoh ja da gledam oskarovce..

Poslednja izmena:
...pa jes koliko se digla prasina oko Lausevica po svoj prilici je mogao da trazi da mu posalju crveni tepih i avion samo za njega.....koje ludilo je u ovom narodu pitam se
nekad, sve je poremeceno i sve lose ispade dobro i sve dobro lose....eeeeeeeeeeeeeee...qq..qq....

Mediji shebavaju narod...Od ovih medija je bolj i sistem glasina usta do usta...Ovoliki medijski brain wash dugo nije viđen.

Nije ovo nista, ovo je tek... hladna proba... Ipak, ko shvati neke stvari i nauci da sabere 2 i 2, takav moze na televiziji da gleda bilo sta i uvek ce da zna sta je istina.

Obicno se ja ne zalim na vreme, moze da bude kakvo hoce, ali ovo vec ni ja ne mogu da izdrzim. Ako bude to sto su rekli, to ce da bude vreme, u Beogradu, koje se nije dogodilo otkako sam ja ovde (-21 C)

Jedino sto mi daje malo nade je da je prognoza od pre 4 dana dala nesto nize temperature nego sto ih zaista imamo. Opet - ako ne bude -21 nego -17, to nece bas mnogo da promeni stvari.

Jos to nije ruska zimaz:mrgreen:
What is the freezing point of vodka?
80 proof vodka will freeze at approximately -26.95 °C or -16.51 °F.
100 proof vodka will freeze at approximately -40.43 °C or -40.78 °F
:sanke:

Obicno se ja ne zalim na vreme, moze da bude kakvo hoce, ali ovo vec ni ja ne mogu da izdrzim. Ako bude to sto su rekli, to ce da bude vreme, u Beogradu, koje se nije dogodilo otkako sam ja ovde (-21 C)

http://www.dodaj.rs/f/b/r7/1owPTC5C/smrz-prognoza-02.jpg

Jedino sto mi daje malo nade je da je prognoza od pre 4 dana dala nesto nize temperature nego sto ih zaista imamo. Opet - ako ne bude -21 nego -17, to nece bas mnogo da promeni stvari.

Malo su se predomislili...
http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-beograd/eta/11/1924284/0/meteogram

Nece -21 da bude u ponedeljak nego 'samo' -14. Ali nista zato, sad planiraju da na prelasku iz utorka u sredu bude -22 z:shock:z:shock::zima2::zima:

Back