Negativa

Meni se smuči kad čujem glasove tih voditelja iz dnevne sobe a kamoli da to slušam i gledam...Sve se pomešalo u totalnu papazjaniju vašar šareniš...Više i ne znaš šta je smisoa vesti osim da zbune i uliju lažni optimizam...

Kada glumice umesto da zabavljaju narod
sto im i jeste posao ..bave se politikom kao ona Angelina
mislim.katastrofa

Ja sam jedna medju retkima kojoj niti je lepa ta Andjelina Dzoli, sva je anoreksična i usta su joj hjjuuuudz friki! Pritom i gluma joj je nikakva, sva je nesto uvoštena sa onim napućenim usnetinama.
Takodje me uzasno nerviraju se njene "humanitarne akcije". realno lici mi na nekog psiha i na mazohistu!!

Ja sam jedna medju retkima kojoj niti je lepa ta Andjelina Dzoli, sva je anoreksična i usta su joj hjjuuuudz friki! Pritom i gluma joj je nikakva, sva je nesto uvoštena sa onim napućenim usnetinama.
Takodje me uzasno nerviraju se njene "humanitarne akcije". realno lici mi na nekog psiha i na mazohistu!!

Ni meni se Angelina ne svidja .Podseca me na zmiju..
Tako da koleginice necemo da se stresiramo

Podrzavam !

Ima i u Holivudu mnogo lepsih... a tek kod nas :)

sto mi je mrsko kad od nekog trazim misljenje o necemu (znaci da mi je stalo),a on me ne udostoji ni O od odgovora.
postenije je reci `cuti ovco`..ili sto mi nekoc jedan mod rece `aman zeno ostavi me na miru`...tako nekako cini mi se.

A ima i druga krajnost...Pitaš nekog za mišljenje i on ti kaže nešto što je potpuno suprotno od tvog ubeđenja ili znanja o tom problemu i onda krene da te ubeđuje da ti ispira mozak danima...

Дивота.
Данас се грејемо на послу на климу јер је цркла цев, или тако нешто, у Максима Горког и неће бити грејања до сутра, до мало сутра...а евентуално прекосутра. Важно да они чисте снег по махалама у Црној Трави, а ни пред кућом не умеју цев да закрпе...

Дивота.
Данас се грејемо на послу на климу јер је цркла цев, или тако нешто, у Максима Горког и неће бити грејања до сутра, до мало сутра...а евентуално прекосутра. Важно да они чисте снег по махалама у Црној Трави, а ни пред кућом не умеју цев да закрпе...

Cistaci snega popravljaju toplovod? :roll:

Cistaci snega popravljaju toplovod? :roll:

Све је то у организациј градске власти, а не и надлежности, о томе се ради, Ја сам само ове зиме, без снега, ниских температура, нисам имао данима цг у стану јер је пукла цев код Руског Дома, данас ево и на послу.
То су централне градске општине, замисли сад Сремчицу и мало даље док ти Студио Б сваких 10 мин јавља да су очистили снег за ђаке у Бабушници.. то је градски сервис, акција коју ко плаћа, јел нема Лесковац чистаче снега
Уосталом, шта ја имам са тобом да дискутијем.
Очи су ти испале од увлачења Ђиду у пркно и смеју ти се људи..,ај бежи, иди ради нешто друго за бурек...

Све је то у организациј градске власти, а не и надлежности, о томе се ради, Ја сам само ове зиме, без снега, ниских температура, нисам имао данима цг у стану јер је пукла цев код Руског Дома, данас ево и на послу.
То су централне градске општине, замисли сад Сремчицу и мало даље док ти Студио Б сваких 10 мин јавља да су очистили снег за ђаке у Бабушници.. то је градски сервис, акција коју ко плаћа, јел нема Лесковац чистаче снега
Очи су ти испале од увлачења Ђиду у пркно и смеју ти се људи..,ај бежи, иди ради нешто друго за бурек...
kaki je ovde fajt a mene niki ne zove

A kome se uvlaci druga strana? :roll:

Tamo gde svi misle isto - tamo ne misli niko.

Jel ja treba da zazmurim na sopstveno iskustvo i da kazem da je samo ono od nekog drugog pravo? Ne. Ni obrnuto.
A odavno znam da ovde na kompjuteru ima mnooogo hrabrijih nego sto bi to bili uzivo.

Back