- Poruka
- 400.120
Doceci novih godina...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada glumice umesto da zabavljaju narod
sto im i jeste posao ..bave se politikom kao ona Angelina
mislim.katastrofa

Ja sam jedna medju retkima kojoj niti je lepa ta Andjelina Dzoli, sva je anoreksična i usta su joj hjjuuuudz friki! Pritom i gluma joj je nikakva, sva je nesto uvoštena sa onim napućenim usnetinama.
Takodje me uzasno nerviraju se njene "humanitarne akcije". realno lici mi na nekog psiha i na mazohistu!!
Ni meni se Angelina ne svidja .Podseca me na zmiju..
Tako da koleginice necemo da se stresiramo

Дивота.
Данас се грејемо на послу на климу јер је цркла цев, или тако нешто, у Максима Горког и неће бити грејања до сутра, до мало сутра...а евентуално прекосутра. Важно да они чисте снег по махалама у Црној Трави, а ни пред кућом не умеју цев да закрпе...
Cistaci snega popravljaju toplovod?![]()
kaki je ovde fajt a mene niki ne zoveСве је то у организациј градске власти, а не и надлежности, о томе се ради, Ја сам само ове зиме, без снега, ниских температура, нисам имао данима цг у стану јер је пукла цев код Руског Дома, данас ево и на послу.
То су централне градске општине, замисли сад Сремчицу и мало даље док ти Студио Б сваких 10 мин јавља да су очистили снег за ђаке у Бабушници.. то је градски сервис, акција коју ко плаћа, јел нема Лесковац чистаче снега
Уосталом, шта ја имам са тобом да дискутијем.
Очи су ти испале од увлачења Ђиду у пркно и смеју ти се људи..,ај бежи, иди ради нешто друго за бурек...
Све је то у организациј градске власти, а не и надлежности, о томе се ради, Ја сам само ове зиме, без снега, ниских температура, нисам имао данима цг у стану јер је пукла цев код Руског Дома, данас ево и на послу.
То су централне градске општине, замисли сад Сремчицу и мало даље док ти Студио Б сваких 10 мин јавља да су очистили снег за ђаке у Бабушници.. то је градски сервис, акција коју ко плаћа, јел нема Лесковац чистаче снега
Уосталом, шта ја имам са тобом да дискутијем.
Очи су ти испале од увлачења Ђиду у пркно и смеју ти се људи..,ај бежи, иди ради нешто друго за бурек...