goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Jako je jednostavno ali je zlo u srpskom društvu vekovima jače od dobra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема друге и треће стране, ако наступамо само и искључиво као суграђани, а не по ангажману, што се види из јеропланаA kome se uvlaci druga strana?
Tamo gde svi misle isto - tamo ne misli niko.
Jel ja treba da zazmurim na sopstveno iskustvo i da kazem da je samo ono od nekog drugog pravo? Ne. Ni obrnuto.
A odavno znam da ovde na kompjuteru ima mnooogo hrabrijih nego sto bi to bili uzivo.

zaista,na sva usta kao da se hvale kako imaju zelezaru za 1 dolar,a ustvari bolje da se pokriju usima...1 dolar zeljezara u Smederevu..Nije nego a dugovi uz zeljezaru
za koju se dovozi ruda pitraj boga odakle
..ja sve ovo procitah i umrla sam od smeha..
..odoh ja da gledam oskarovce..

Mediji shebavaju narod...Od ovih medija je bolj i sistem glasina usta do usta...Ovoliki medijski brain wash dugo nije viđen.
zar nije isao na `molitveni dorucak`...a pasos urucio uzgredDacic otisao u Njujork da urucu srpski pasoš Zarku Lausevicu...
ne mogu da verujem sta cu jos da procitam
Ne bih uništavao ovo malo zdravih ćelija što m i je ostalo unutra kranijuma.Nije ovo nista, ovo je tek... hladna proba... Ipak, ko shvati neke stvari i nauci da sabere 2 i 2, takav moze na televiziji da gleda bilo sta i uvek ce da zna sta je istina.

Dacic otisao u Njujork da urucu srpski pasoš Zarku Lausevicu...
ne mogu da verujem sta cu jos da procitam
-24 u Moskvi sad mi reče drug..Jos to nije ruska zima
What is the freezing point of vodka?
80 proof vodka will freeze at approximately -26.95 °C or -16.51 °F.
100 proof vodka will freeze at approximately -40.43 °C or -40.78 °F
![]()
-24 u Moskvi sad mi reče drug..

Obicno se ja ne zalim na vreme, moze da bude kakvo hoce, ali ovo vec ni ja ne mogu da izdrzim. Ako bude to sto su rekli, to ce da bude vreme, u Beogradu, koje se nije dogodilo otkako sam ja ovde (-21 C)
http://www.dodaj.rs/f/b/r7/1owPTC5C/smrz-prognoza-02.jpg
Jedino sto mi daje malo nade je da je prognoza od pre 4 dana dala nesto nize temperature nego sto ih zaista imamo. Opet - ako ne bude -21 nego -17, to nece bas mnogo da promeni stvari.