Negativa

Ona je van svake kontrole...Sutra će tako da ispljuje Srbe za nešto pa će da je zovu ''ustaškinjom'''i kamenuju...Kako mi Srbi lako padamo na demagogiju...

Ima nas koji je od ranije pratimo. Rudanka pise kako treba da se pise. Tacno i direktno, o svemu i svakome. Kritikuje lenjost i glupost, ne bavi se ratovanjem.

I ja je pratim od ranije...Extremni feminizam,anarhizam i tako to...Ne kažem da nije u pravu pa i Šešelj je u mnogo čemu pravu da ne pominjemo neke ''ozloglašenije'' diktatore...Nego ne volim to komunjarsko pozivanje na ''svetsku pravdu'' i kalimero kukanje...Misim šta mene zabole za Anđelinu kad imamo doamće kriminalce na vlasti koji su nas orobili do koske što se kaže...Još jedan medijski spin kao i još dosta toga u medijima danas...

Sve je to ono što smo imali 60 godina samo malo lepše upakovano.Ja slušam sve koji nešto komentarišu ali radim po svome i instinktu a on mi kaže da jer to njeno šuplja priča...

Imamo lošu osobinu da radije primamo rđave a ne dobre uticaje bilo da su u pitanju Turci ili Zapad.U sređenim zapadnim zemljama je nošenje ''kesice'' must do...

kako je prljav tasmajdanski park.papiri i kese na sve strane.zemlja i blato po stazama
bila sam ubedjena da psi mogu slobodno da jurcaju jedino u prostoru spec.ogradjenom za njih.sada sam videla da najmanje 10 pasa radosno trci po celom parku (otuda valjda i onoliko blata po stazama),a za to vreme vlasnici u grupicama caskaju

Haos...Izgleda da imamo neku genetsku crtu za anarhiju i bezvlašće...Kao što neki drugi narodi imaju obrnuto za red i zakon...
@tema Loš asfalt postavljanje ala Avganistan jedva 10 cm dok je na primer čuveni ''Hitlerov'' Auto Bahn u Nemačkoj sastalvjen od gotovo pola metra asfalta i još dodatnog betona i nema većih ''probijanja'',ako ih ima uopšte...Ovde samo malo izmuljaju pređašnji asfalt,praktično ništa svoje ne ulože, ''recikliraju'' dodaju malo katrana i bace neku mešavinu da Bog sačuva...Takođe razne majstorske firme ostavljaju isečen asfalt čitave kanale ali oštrih stranica kad postave bilo koji kabl,to stoji mesecima...Uz loše osvetljenje dešava se kao meni sinoć da upadnem i isečem gumu na ivicu...

Americki putevi, koji su poznata marka za puteve imaju 35 cm betona, pa preko toga dva sloja asfalta.

Autoban, pak, ima prvo 70cm betona pa preko toga asfalt - i zato se i ne kvari, podloga je sjajna.

O nasem odrzavanju necu da trosim reci. Samo cu da kazem da bih voleo da iznajmimo Nemce da nas kontrolisu.

Mi da iznajmimo Nemce...To bre ko neki lsd trip....

Mogu ja o resenju da mislim bilo sta - ali mi bi bili za par godina odlicni da nam je Merkelova premijer. Moze i Putin... to je u sustini svejedno. Merkelova je odlicna sa ruskim, Putin sa nemackim. Zaista, provereno. Glavna ideja je da se radi, ne da se prica.

Isla sam juce starim gradom, nije bilo ulice kaoja nije bila umrljana razmazanim psecim izmetom. Pogotovu Gospodar Jovanova i Gospodar Jevremova. Ko da je neko doveo 80 pasa da se pokaki, pa onda nilske konje da sve to utabaju. Fuj!

Umro mi je eksterni hard od 500 G. Verbatimov, već jednom sam ga reklamirala i dadoše mi novi, da bi se ispostavilo da je unutra - Toshiba. Nadam se da ću spasiti podatke (drlja neki software već dva dana), ali ako ne uspem - kukala im majka!

Back