Negativa

moja drugarica je `zavisnik` od kikirikija....pre izvesnog vremena je od njega dobila takvu alergiju da, sreca da je hitna brzo dosla i odvezli je u bolnicu.sva je otekla, gusenje, suze, kijanje...ma, katastrofa.
jednom sam cula i nekog dr da je rekao da recimo, i ko nije alergican na penicilin, moze recimo i na polovini terapije odjednom da se javi alergija na njega.
Pa da ...

@pricalice ver ar ju? pliz kam bek, aj nid ju :heart:
ту сам...јуче сам ишла у набаваке за нас и мајку, па сам јурцала да стигнем на неки ванредни састанак колегијума, па сам куХала ручак...после сам читала...и после сам издимила пар цигара са конзервом пива зевајући кроз прозор и кебајући ко све шета са куцовима и отишла да пајким.

šetka se malo po forumu, ne sme napoljе
е, да си ти мени жива и здрава, ушла сам у кућу око подне тек..а изашла око 8.

10 000 динара за отчепљење вертикале. Јуче кренуло да се излива из подног сливника, комшија каже да му цури са плафона, пакао.

Војна установа - зови, човек долази и каже да није његов посао, он само вертикале ради. Одлази.
Плаћамо их деценијама и ћорак. Зовемо водоинсталатера, човек завукао сајлу десет метара - вертикала.

Због чега плаћамо оне папане, питам се. Једном ти затребају и оладе те као будалу.

Back