- Poruka
- 131.901
ama ljudi..lignje, gambori i dagnje su zakon od plodova mora 
moze i riba ali ovo je zakon

moze i riba ali ovo je zakon

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ih smudj, nema mu premca od recnih riba, zato ga i zovu 'carska riba'За мене су смуђ и штука закон, једва чекам слободу и пијацу.
Ih smudj, nema mu premca od recnih riba, zato ga i zovu 'carska riba'
Bandar ima vrlo slicno meso
meni je i keciga super riba pored smudjaIh smudj, nema mu premca od recnih riba, zato ga i zovu 'carska riba'
Bandar ima vrlo slicno meso

Pa da ...moja drugarica je `zavisnik` od kikirikija....pre izvesnog vremena je od njega dobila takvu alergiju da, sreca da je hitna brzo dosla i odvezli je u bolnicu.sva je otekla, gusenje, suze, kijanje...ma, katastrofa.
jednom sam cula i nekog dr da je rekao da recimo, i ko nije alergican na penicilin, moze recimo i na polovini terapije odjednom da se javi alergija na njega.
ja tako pravim blitvu sa krompiromЈа више волим обичан кувани са блитвом и белим луком у маслиновом уљу.
nikad nisam probala te akrepe i chooda mooda. iz vode sam jela samo ribe i to je toama ljudi..lignje, gambori i dagnje su zakon od plodova mora
moze i riba ali ovo je zakon![]()

И ја сам потпуно копнени типnikad nisam probala te akrepe i chooda mooda. iz vode sam jela samo ribe i to je to
generalno mi vodzemci nisu nešto ukusni. nekako sam više za kopnene životinje![]()
За све... од хране до путовања.

@pricalice ver ar ju? pliz kam bek, aj nid ju![]()

ту сам...јуче сам ишла у набаваке за нас и мајку, па сам јурцала да стигнем на неки ванредни састанак колегијума, па сам куХала ручак...после сам читала...и после сам издимила пар цигара са конзервом пива зевајући кроз прозор и кебајући ко све шета са куцовима и отишла да пајким.@pricalice ver ar ju? pliz kam bek, aj nid ju![]()
е, да си ти мени жива и здрава, ушла сам у кућу око подне тек..а изашла око 8.šetka se malo po forumu, ne sme napoljе
е, да си ти мени жива и здрава, ушла сам у кућу око подне тек..а изашла око 8.
а добро...мислила сам да се односи на јучерашњи дан. sorry.Ja sam ovo jutros napisala. Dok sam se igrala ti si mi lajkovala neke postove na Slikovnici![]()