Negativa

Имали смо игранку са ћерком. Одреаговала на морску рибу, почело отицање уста и ждрела и уртикарија по деколтеу и рукама.

Таксијем до Бежанијске косе где је добила терапију а назад стопом, дошли кући у секунд до пет.

Ј***** ме шкарпина ...
jel sve ok sad?

Од ње је. После два залогаја су јој букнула уста.

moja drugarica je `zavisnik` od kikirikija....pre izvesnog vremena je od njega dobila takvu alergiju da, sreca da je hitna brzo dosla i odvezli je u bolnicu.sva je otekla, gusenje, suze, kijanje...ma, katastrofa.
jednom sam cula i nekog dr da je rekao da recimo, i ko nije alergican na penicilin, moze recimo i na polovini terapije odjednom da se javi alergija na njega.

moja drugarica je `zavisnik` od kikirikija....pre izvesnog vremena je od njega dobila takvu alergiju da, sreca da je hitna brzo dosla i odvezli je u bolnicu.sva je otekla, gusenje, suze, kijanje...ma, katastrofa.
jednom sam cula i nekog dr da je rekao da recimo, i ko nije alergican na penicilin, moze recimo i na polovini terapije odjednom da se javi alergija na njega.
ja sam do sad u par navrata dobijao manju alergiju na nugat krem :)
toliko sam jeo cokolada i cokoladnih kremova da mi se pojavljivala koprivnjaca..onda jedno mesec dva dana prestanem da jedem cokoladu i onda opet jovo nanovo :)

то се десило и нашо млађој од шкарпине, потспуно све исто...од тада је не користимо у исхрани.

Ето. Ја сам рецимо одреаговала на манго (јела први и последњи пут у животу) прошлог лета. Жарење у устима и ушима, сврабеж, на срећу сам имала таблету и прошло је.

Почињем да верујем да треба јести само оно што расте на овом нашем подручју.
ма не, не треба бити искључив.
наша млађа ћерка иначе много воли рибу да једе, али ето - то се десило са шкарпином...хвала Богу, рибе има довољно, па јој шкарпина не недостаје нешто посебно, после оног инцидента.

ма не, не треба бити искључив.
наша млађа ћерка иначе много воли рибу да једе, али ето - то се десило са шкарпином...хвала Богу, рибе има довољно, па јој шкарпина не недостаје нешто посебно, после оног инцидента.

Ја се више нећу усудити да јој дајем, имам неку смрзнуту скушу али ћемо је јести само муж и ја.

Ја је стално узимам и исто је очистим детаљно, исечем пераја и репове и у рерну на пола сата са уљем и лимуном. Никад ништа.

Back