електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Јела ју је раније без проблема, не знам шта се десило. Ужасно сам се уплашила. Добила је и инјекцију и инфузију.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel sve ok sad?Имали смо игранку са ћерком. Одреаговала на морску рибу, почело отицање уста и ждрела и уртикарија по деколтеу и рукама.
Таксијем до Бежанијске косе где је добила терапију а назад стопом, дошли кући у секунд до пет.
Ј***** ме шкарпина ...
ja volim razne ribeja od ribe samo skarpinu volim

mozda nije od nje?Јела ју је раније без проблема, не знам шта се десило. Ужасно сам се уплашила. Добила је и инјекцију и инфузију.
mozda nije od nje?
sta je jos radila tog dana?
Од ње је. После два залогаја су јој букнула уста.
ja sam do sad u par navrata dobijao manju alergiju na nugat kremmoja drugarica je `zavisnik` od kikirikija....pre izvesnog vremena je od njega dobila takvu alergiju da, sreca da je hitna brzo dosla i odvezli je u bolnicu.sva je otekla, gusenje, suze, kijanje...ma, katastrofa.
jednom sam cula i nekog dr da je rekao da recimo, i ko nije alergican na penicilin, moze recimo i na polovini terapije odjednom da se javi alergija na njega.

mozda bi meni bilo resenje da dobijem alergijutoliko sam jeo cokolada i cokoladnih kremova da mi se pojavljivala koprivnjaca..
то се десило и нашо млађој од шкарпине, потспуно све исто...од тада је не користимо у исхрани.Од ње је. После два залогаја су јој букнула уста.
то се десило и нашо млађој од шкарпине, потспуно све исто...од тада је не користимо у исхрани.
ма не, не треба бити искључив.Почињем да верујем да треба јести само оно што расте на овом нашем подручју.
ма не, не треба бити искључив.
наша млађа ћерка иначе много воли рибу да једе, али ето - то се десило са шкарпином...хвала Богу, рибе има довољно, па јој шкарпина не недостаје нешто посебно, после оног инцидента.
ниша не треба јести пречесто, моје је мишљење....осим ако нема избора.Те морске рибе су пуне хистамина, знаш шта кажу и за туњевину да је не треба јести пречесто.
зашто избацујете потпуно рибу из њене исхране? је л доктор тако саветовао?Ја се више нећу усудити да јој дајем, имам неку смрзнуту скушу али ћемо је јести само муж и ја.
зашто избацујете потпуно рибу из њене исхране? је л доктор тако саветовао?
ja se u velikoj meri pridrzavam togaПочињем да верујем да треба јести само оно што расте на овом нашем подручју.