Negativa

онолики редови јуче пред банкама..да ли је могуе да смо толико неупућени да не знамо шта је електронско уплаћивање рачуна итд... јуче ми оно било непојмљиво.
при чему се ред пред банкоматом није чекао, дакле, чекало се да се плате рачуни :roll:

...ja sam to resila drugacije, dala sam trajni nalog za placanje racuna i mirna sam ne zanima me ni da placam internetom ni da cekam u redu, tad kad sam to potpisala kod njih, znala sam da cu biti u raznim stanjima i da mi nece biti do toga, a racuni se moraju platiti...dobijem racune na kucu da znam sta sam bila duzna, a dobijem i izvod svakog meseca na mail da vidim kad mi je sta i koliko placeno....milina...

онолики редови јуче пред банкама..да ли је могуе да смо толико неупућени да не знамо шта је електронско уплаћивање рачуна итд... јуче ми оно било непојмљиво.
при чему се ред пред банкоматом није чекао, дакле, чекало се да се плате рачуни :roll:
problem je ako nisu to uradili jer moras da podneses zahtev i odradis proceduru u banci da bi ti aktivirali ebanking..slicno je i za placanje preko aplikacije.
tu uslugu ne mozes da aktiviras preko telefona.

ako su pametni mozda ce sad to uraditi kad su vec u banci i vise nece cekati redove

Pa sta je sa njom, mozda Pricalica ima kontakt, nije ona nikad i ovo doba isla da ostaje na Avali. Mozda je otisla kod svojih u selo.
Ajde Grebo imamo i ovako puno briga, javljaj se.

greba iz bek, bila u nedodjiji
ma di stre svi vi :zag: :heart:
pa što na negativi pišeš to?
da nisi možda planirala da mreš tamo? :lol:

@tema.
imala sam prošle godine problema sa plućnom embolijom.
sada osećam sličan bol kad udišem vazduh već drugi dan za redom ne mogu da zevnem ko čovek,punim plućima zbog bola na (kao i onda) desnoj strani.
ništa kašalj,temperatura samo to kad udahnem duboko a ne znam gde da idem pa me još i strah da me ne oćeraju na sajam :sad2:

Приликом брисања испаде ми стаклени поклопац од шерпе. Људи моји, по целој кујни се расуло ситно комађе, једва сам то почистила.
Срећа па имам још један, резервни.

Back