Negativa

Количина глупости на форуму се драстично повећала.

Нека се нико не чуди што је квалитет овде тек у траговима.

Bas zbog toga koliko god sam protiv Levijatana i slicnih samoorganizovanih grupa,u ovakvim situacijama mi je drago da postoje,
kao onog sto je igrao košarku sa malim macetom sto su smirili da se posle izvinjavao tri dana..duša me je bolela dok sam gledala,
kako baca mace u koš :( ..ima negde na Svetu zivotinja taj youtube

pa sta..pretili su coveku koji je vezao konja za passat i vukao ga po autoputu , jel to normalno da covek radi zivotinji
sutra ce isto tako taj da veze nekog coveka za kola i vuce ga po ulici ili gde vec ili onaj debil sto sam pomenula
sto je igrao tricu sa malim macetom

a mislis da ovi nece da nalupaju nekog jer im se nije svidelo kako ih je pogledao bez obzira sto mozda i nema psa ili macku?...e moja nina...
to su klasicne siledzije i nista vise.... a ovo su nasli kao izgovor..

A kako misliš da ovde može na bilo koji drugi način da se reše ovi problemi, kad država ne sankcioniše ni kriminalce?

Dva puta sam morala da prijavljujem neke male huligane, ni policija ni komunalna nisu hteli da reaguju.
Kad su došli momci iz Levijatana, više nije bilo problema.

89402254_10215951128146178_4825042276952571904_n.jpg

https://www.facebook.com/photo.php?...7&set=gm.490575554955899&type=3&theater&ifg=1

Комшије поред мене држе стари велики бојлер већ месец дана испред стана. Које су то ленчуге, да не могу да изнесу или да макар позову Кеш за треш, они узимају и још плате. Мрзим такве људе. А ови преко пута још држе огромну кутију са не знам чиме, ајде стари су али ови први су млади.

Back