Negativa

Išla sam danas na izlet u manastir Tumane.
Prvo me šokiralo kad je žena iz manastira sa zidarskim kolicima prolazila pored kolone koja je čekala da uđe u manastir i pozivala na "ubacivanje poklona" za crkvu. Onda su kako je vreme odmicalo "vernici" počeli da se guraju, da lažu (ja sam već čekao ispred vas) i kradu (red) ne bi li ušli. I ajde, prošlo posle cca 2 sata sve a za kraj, ona ista žena koja je gurala kolica za darove, gura kolica sa kantama za vosak i ispred nosa mi je povadila sveće koje sam upalila i ubacila u nju.

Išla sam danas na izlet u manastir Tumane.
Prvo me šokiralo kad je žena iz manastira sa zidarskim kolicima prolazila pored kolone koja je čekala da uđe u manastir i pozivala na "ubacivanje poklona" za crkvu. Onda su kako je vreme odmicalo "vernici" počeli da se guraju, da lažu (ja sam već čekao ispred vas) i kradu (red) ne bi li ušli. I ajde, prošlo posle cca 2 sata sve a za kraj, ona ista žena koja je gurala kolica za darove, gura kolica sa kantama za vosak i ispred nosa mi je povadila sveće koje sam upalila i ubacila u nju.
jel si isla gore do one vodice i "crkvice" u steni?

jel si isla gore do one vodice i "crkvice" u steni?
da.
mogla bi crkva da se isprsi i barem pospe tucanikom put koji ide gore u brdo.
takođe negativa ali pop je u više navrata preko razglasa kad je davao instrukcije, insistirao na "velikim svećama od 500 dinara od specijalnog??? voska"
tamo je danas bilo preko 1000 ljudi. koliko li je budala bilo? 500x???
još je fora što te sveće koje se pale u crkvi i gore u proseku 2 minuta max. posle ostavljaju u kutije i kante?

a danas je bio neki poseban praznik kad je bilo toliko ljudi?

inace slazem se za put..uzasan je.
ne znam šta je da ti pravo kažem.
ja sam mislila da je u pitanju običan izlet. ne bi išla u životu da sam znala. ono je bilo neverovatno. živce su mi pokidali oni "vernici" bila sam na ivici da napravim cirkus tamo

JKP Sopot
svi koji imamo vikendice na ovoj opstini, duzni smo da placamo odnosenje smeca, iako ne zivimo tamo, nije niko prijavljen, a znam vikendice koje cak niko i ne obilazi jer su u inostranstvu, ali svi moraju da placaju, jer je tako doneta odluka na nivou opstine sopot
ja placam skoro 500 din svakog meseca....
a videla sam u kakvom se lepom kamionetu voze djubretari, samo spartaju....ali, posto je djubreta duz puta kolko oces, kontam da se oni samo vozikaju i prazne poluprazne kontejnere kojih ima po negde...
a tek koliko je granja natrpano u odvodnim kanalima kraj puta, uzas.

DSC04743.JPG

DSC04741.JPG

Нико нормалан не разуме. Ишла сам у општину Земун, ту одмах иза ћошка, одељење комуналне полиције, све им испричала, показала снимке али задовољавајуће реакције није било. Оно - тупо гледање. Отерала сам их у мајчину и треснула вратима.

Veoma su se potresli. Zaboravili su te istog trenutka kad si izašla. :lol:
Inače mi je predsednik opštine Zemun drug iz osnovne škole, tako da ću da odem do njega i zamolim ga za strože kažnjavanje kretena kojima smetaju životinje.

Veoma su se potresli. Zaboravili su te istog trenutka kad si izašla. :lol:
Inače mi je predsednik opštine Zemun drug iz osnovne škole, tako da ću da odem do njega i zamolim ga za strože kažnjavanje kretena kojima smetaju životinje.

Усране кутијчине и расута храна по плочнику није нешто чиме се треба поносити. Или ви кучкари имате неке друге естетске критеријуме.

da.
mogla bi crkva da se isprsi i barem pospe tucanikom put koji ide gore u brdo.
takođe negativa ali pop je u više navrata preko razglasa kad je davao instrukcije, insistirao na "velikim svećama od 500 dinara od specijalnog??? voska"
tamo je danas bilo preko 1000 ljudi. koliko li je budala bilo? 500x???
još je fora što te sveće koje se pale u crkvi i gore u proseku 2 minuta max. posle ostavljaju u kutije i kante?
bila sam tamo krajem juna 2019., sve je bilo ok.
naravno, uvek može na sve da se nađe zamerka za sve...ali, valjda se na takva mesta ide po nekoj svojoj ličnoj potrebi,...izvinjavam se što tako kažem. kad idem u manastir, potpuno me ne zanima da li se neko bavi komercijalom ili ne...to me ne dotiče.
zatim, ne vidim kakve to veze ima sa negativom na pdf ''beograd''

на једином слободном плацу у блоку 63 почела је пре месец дана, отприлике, да се гради зграда...сваког јутра од 6 креће бука...па тако и недељом. стварно нема смисла да се свима нама, који смо окренти ка градилишту, мир ускраћује и недељом.

Back