- Poruka
- 544.634
Водостај Дунава је тужно низак.
S obzirom na to da nije bilo ni snega ni kiše i nije toliko strašno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Водостај Дунава је тужно низак.
jel si isla gore do one vodice i "crkvice" u steni?Išla sam danas na izlet u manastir Tumane.
Prvo me šokiralo kad je žena iz manastira sa zidarskim kolicima prolazila pored kolone koja je čekala da uđe u manastir i pozivala na "ubacivanje poklona" za crkvu. Onda su kako je vreme odmicalo "vernici" počeli da se guraju, da lažu (ja sam već čekao ispred vas) i kradu (red) ne bi li ušli. I ajde, prošlo posle cca 2 sata sve a za kraj, ona ista žena koja je gurala kolica za darove, gura kolica sa kantama za vosak i ispred nosa mi je povadila sveće koje sam upalila i ubacila u nju.
da.jel si isla gore do one vodice i "crkvice" u steni?
ne znam šta je da ti pravo kažem.a danas je bio neki poseban praznik kad je bilo toliko ljudi?
inace slazem se za put..uzasan je.
pitam jer i kad sam ja isao bila je ogromna guzva, ali je tad bio neki datum ako se dobro secam.ne znam šta je da ti pravo kažem.
ja sam mislila da je u pitanju običan izlet. ne bi išla u životu da sam znala. ono je bilo neverovatno. živce su mi pokidali oni "vernici" bila sam na ivici da napravim cirkus tamo
realno, ljudi rade ono sta im se kaze..nisu ni oni krivia tek kad vidim raskoracan stav i kad zraci bahatoscu. bljuje mi se
Нико нормалан не разуме. Ишла сам у општину Земун, ту одмах иза ћошка, одељење комуналне полиције, све им испричала, показала снимке али задовољавајуће реакције није било. Оно - тупо гледање. Отерала сам их у мајчину и треснула вратима.
Veoma su se potresli. Zaboravili su te istog trenutka kad si izašla.
Inače mi je predsednik opštine Zemun drug iz osnovne škole, tako da ću da odem do njega i zamolim ga za strože kažnjavanje kretena kojima smetaju životinje.
Da, inače je taj deo popločan zlatnim kockama kojima korača naparfimisana aristokratija.Усране кутијчине и расута храна по плочнику није нешто чиме се треба поносити. Или ви кучкари имате неке друге естетске критеријуме.
Da, inače je taj deo popločan zlatnim kockama kojima korača naparfimisana aristokratija.
bila sam tamo krajem juna 2019., sve je bilo ok.da.
mogla bi crkva da se isprsi i barem pospe tucanikom put koji ide gore u brdo.
takođe negativa ali pop je u više navrata preko razglasa kad je davao instrukcije, insistirao na "velikim svećama od 500 dinara od specijalnog??? voska"
tamo je danas bilo preko 1000 ljudi. koliko li je budala bilo? 500x???
još je fora što te sveće koje se pale u crkvi i gore u proseku 2 minuta max. posle ostavljaju u kutije i kante?