Negativa

da meni nesto toliko smeta ja bih zvonio na vrata.
a oni bi odma` sklonili...kako da ne

e, ako neko mozda ima neke radove, i ima sut za izbacivanje, da znate, on ne spada u kabaste stvari sto skupljaju prve nedelje u mesecu...msm, isto ga odnose, ali naplacuju
ja postena (qrvo pridržde mi kopile:lol:) i pozovem danas dežurnog da pitam gde da ostavim sut i koliko treba da platim....i neki valjda sef, prvo poceo da racuna......i ja se setih `jel imam popust na 8.mi mart?...
rece nista me ne kosta, ne samo sto je 8.mi mart vec zato sto sam posteno zvala i prijavila sta ostavljam...kaze (a i vidim sama), ljudi bacaju bukvalno svakog dana i kabasto i sut i niko ne prijavljuje.
konstatovah `postenje se ipak isplati`...kaze on `isplati se`.
hvala mu do neba sto mi ustedeo `crvenku`
:heart:

Ми сад имамо четири канте у боји за рециклажу иза зграде. Похвално, народ баца све како треба, али... Препуне су већ, нарочито оне за пластику и хартију, никако да их испразне. Мале су то канте за оволико људи.

Сад стварно не знам да ли је овај викенд био за то онда. А и јавила сам, није ми јасно.
Jeste bio, pisah vec (eto, rekoh da je tab zasluzan za tvoju dilemu).
Pisah i da su jednom na Cukarici 2 nedelje od dana kad su trebali nositi stajala kabasta stvar kod kontejnera...i tek kad sam pocela da im pretim da cu prijaviti pogon, oni dosli i odneli

meni je veca negativa to sto RTS deli stanove a finansiraju se od pretplate i iz budzeta u koji uplacuju svi oni ostali kojima firme ne daju stanove
slazem se! svi mi kupujemo, a oni imaju rang liste i dele...
al` ovaj voditelj....nekako mi je skroman i obican, deluje dobar...a na dobrom se `kola uvek slome`

Back