- Poruka
- 128.244
sto ih ne pitas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a oni bi odma` sklonili...kako da neda meni nesto toliko smeta ja bih zvonio na vrata.
Jeste bio, pisah vec (eto, rekoh da je tab zasluzan za tvoju dilemu).Сад стварно не знам да ли је овај викенд био за то онда. А и јавила сам, није ми јасно.
slazem se! svi mi kupujemo, a oni imaju rang liste i dele...meni je veca negativa to sto RTS deli stanove a finansiraju se od pretplate i iz budzeta u koji uplacuju svi oni ostali kojima firme ne daju stanove
ybg, propasce im predizborna kampanja, kaze mi drugarica koja radi u kontroli, ne mogu normu da ispune, nema penzionera u prevozu kao pre....izbegavaju guzvunegativa je 5.zaraženi u beogradu
to ce ispuniti, 'armija' je disciplinovana...nego kako ce sad ici konvoji sa spontano okupljenim sendvicarima da klicu i aplaudirajukako ce da ispune normu,za siguran glas.
A metar udaljenosti.?to ce ispuniti, 'armija' je disciplinovana...nego kako ce sad ici konvoji sa spontano okupljenim sendvicarima da klicu i aplaudiraju
ici ce..jer im je vodja pokazao da se na korona virus treba smejatito ce ispuniti, 'armija' je disciplinovana...nego kako ce sad ici konvoji sa spontano okupljenim sendvicarima da klicu i aplaudiraju
E pa onda, morace to nadomestiti ucestalijim pojavljivanjem na nacionalnim frekfencijama..........nece, otkazana jutros predizborna kampanja do 1.4.