NEED FOR SPEED

Da li licni na montazu ? :lol: :lol: :lol:

Nije montaza nego moc trainer-a . Vec sam dao link za njaga a evo sta sve moze da uradi :

trainer.JPG

http://www.wogaming.com/trainers/nfsu2/nfsu2-trn10.zip

8)

DabaMAN:
Ej ljudi, tema dospela na 10 strana. Ako se nevaram, dosad najveća tema na video igrama! :P

E ovaj post je upravo ono kako ja zamisljam da forum treba da izgleda!Razmena misljenja,slika,naj rezultata... Ql... :wink:
Bdw,ja mislim da je moj najbolji rez bio negde oko 320km/h-BEZ trenera :twisted:

cages:
DabaMAN:
Ej ljudi, tema dospela na 10 strana. Ako se nevaram, dosad najveća tema na video igrama! :P

E ovaj post je upravo ono kako ja zamisljam da forum treba da izgleda!Razmena misljenja,slika,naj rezultata... Ql... :wink:
Bdw,ja mislim da je moj najbolji rez bio negde oko 320km/h-BEZ trenera :twisted:

ja sam sa mojom Hondom Civic dosao do 364km/h!
dupli nitro do kraja istrosio na onom auto putu, al kad sam se skucao u onaj beli kombi - leteo je kombi oko 150 m! :)

cages:
DabaMAN:

Ee... pa kad faxy otovri temu to ide pa... ne zna da stane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@marco3dx

Nema na cemu :wink:

@marco3dx & cages

Uzmite SkyLine i precicete 380! :wink:

Imam problem sa instalaciom NFS U2, instaliram, krekujem i kada hocu da pokrenem igricu pojavi mi prozor gde ima send error report i don`t send ...

Iznad je obrazlozenje ali ja ne mogu da shvatim o cemu se radi :

speed2.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience ...

Inace komp mi je pentium 4, 512 rama,2 GHz GForce4 graficka ... Da nije slucajno do drajvera od graficke ili nesto drugo ...

Back