NEED FOR SPEED

Lepa grafika.....Ali taj screenshot je slikan na najboljoj masini koja je potrebna za pokretanje...znaci igranje na mojoj masini ce izgledati nesto ovako....Svetlosne efekte smanji na min. ili ih ugasi...Rezolucija....hm...1024 (ako budem imao srece)...Nivo detalja...med....i sve se to svodi na igranje klasicnog NFS Underground-a!

Fanatic_Kv:
Lepa grafika.....Ali taj screenshot je slikan na najboljoj masini koja je potrebna za pokretanje...znaci igranje na mojoj masini ce izgledati nesto ovako....Svetlosne efekte smanji na min. ili ih ugasi...Rezolucija....hm...1024 (ako budem imao srece)...Nivo detalja...med....i sve se to svodi na igranje klasicnog NFS Underground-a!

zato sam i napisao ono sta sam napisao a to je da cu je cepati za godinu dana :)
Ipak vredi sacekati da bi se uzivalo posto ja ne spadam u ljude koji mogu (a i imaju vremna) da neku igru prelaze vise puta

Da li je neko uspeo da predje celu igru???
Ja sam dosao do 60% i ne znam kako dalje!!!
Ako neko moze da mi posalje save od Vaseg igranja neka pise pa cu ostaviti mail!!!
Pozdrav!!!

Mozes da ides na World Map (u garazi) i da onda prelazis dalje, do 100%, bez obzira koji si nivo tezine odabrao. Btw, na tih 60% (mada se meni cini da je oko 70%) se igrica prelazi na Easy, mozes na Hard na normalan nacin da predjes 100%.

Instalirao, krekovo,i kad pokrenem igru izlazi mi poruka da igra ne moze da se pokrene i da posaljem mikrosoftu mail sa opisom greske.U dxdiagu mi pokazuje direct x9.ob,a u instalaciji igre je 9.oc, koji nece da se instalira.ima li neko resenje?

On nemoze da instalira dx 9.0c, zato sto ima servis pack 2 koji je instalirao posle instalacije "obicnog" windows xp, a ne sa instalacijom xp-a (sp2 nije integrisan u windows instalaciju)
Tako da nemoze da instalira ni stariju ni noviju verziju dx-a od 9.0b
Ima li neko resenje za ovaj problem (bilo sta sem nabavi xp sa integrisanim sp2, ili system restore)!

ili mi onda imamo ubagovanu sp2 verziju
mislim sto bih lagao?
jer posle instalacije 9.0c i restarta racunara 9.0b se vrati (dxdiag pokazuje da je 9.0b instaliran)
i zbog toga nemogu da instaliram 3ds max 7 i 8 i uvek se nerviram

sto se tice SP2 fora je u tome da ne mora da bude integrisan ALI MORA OBAVEZNO da se instalira na formatiran (cist) sistem. Znaci winXp pa na njega sp2. Ako imas xp sa sp1 (ili bez njega) i koristis ga i onda na to instaliras SP2 imaces problema.
Ovo je cak bila i preporuka microsofta da se sp2 obavezno instalira na "prazan" sistem.

MA KOJI BRE JUICED , probaj 2FAST DRIVER - trke sa peglicama, fenomenalno je !!!! Ostale voznje su sve na isti fazon........ ova je nesto posebno !!!! PROBAJTE DA JE ODIGRATE PA JAVITE VASE MISLJENJE !!!!

Back