Недићева Србија!

Недић ???

• ДА -продао је земљу и свој народ

• НЕ -он је "српска мајка"

• Не знам

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je kao što veliš bilo predviđeno pripajanje ostalih Srbiji zašto to Karađorđević nije učinio? Dobio napad humanizma? Širio bratstvo i jedinstvo? Tako ispada da je on bio veći komunista od nas. :hahaha: I to čovek koji je na vlast došao ubistvom prethodnika! Ne, nego je činio koliko je mogao i morao, tj. koliko su mu dali ti što su mu dopustili da ide van Srbije. Pitao ih je Karađorđević da li može dalje, a oni mu dali uvjete i on prihvatio jer je kao pravi Srbin htio što veću državu. A njima bilo zgodno da neko još pritisne Njemce da bi oni manje ginuli. Narod se tu ništa nije pitao. Pitali smo narod mi da li želi opet kralja i narod reče da ne.

zato sto je mislio da hrvati i ostali licemeri nece pogaziti bratstvo....sad jos ispade tito izmislio bratstvo naroda na balkanu,ajoj......pazi kad ti iskrvavljenom narodu postavis pitanje "ocete li kralja onog sto je pobegao ili vaseg druga koji vas je branio,tko od neprosvece mase ce reci ocemo kralja koji nas je unistio".....i onda kraj,vise nema zibora nema vise partija nema nicega,koga tito postavi taj je,ko kaze drugacije pravac goli otok.....
pa sad pazi nisu ameri i rusi napravili onolike zemlje tako sto su samo sobodjalali nekoga,nego su i rpisvajali....po toj logici svaki narod treba da bude na onoj teritoriji na kojoj je bio pre 3 milenijuma....zasto su se onda borili ljudi u ww1 jeli,kazem ti opet mi nismo zemlja sila i da je tako to islo,mogli smo da oslobodimo do beograda,pa ostali se cesajte za austrijace....cilj je bio i izlazak na more,ako nisi znao.....ne moze neka zemlja podnositi tolike zrtve cisto onako za pohvalnicu.....

i jos nesto,NIKAD ALI NIKAD NEMOJ DA MERIS RELANU SRBIJU I NEDICEVU SRBIJU<ZNACI NI U LUDILU....NEDICEVA SRBIJA JE NASTALA OD MORANJA I TO JE SAMO MALI DEO SRPSKE ZEMLJE GDE JE VLADA IMALA ZADATaK DA SPASI NAROD,ZNACI JUZNU SRBIJU<KOSOVO i VOJVODINU ISPADE DA NAM koMUNJARE DADOSE,KAKVI DOBROTVORI....ZNACI TREBA DA SM OZAHVALNI TITU I NA TOLiKOME.....KAKO JE U KRALJEVINI POSTOJALO # NARODA i KAKO SU SLOVENCI BILI U JEDNOJ BANOVINI,KAKO SE HRVATIMA (I PREVISE DALO,TO BI SE SMANJILO POSLE NARAVNO),TO JE PODRAZUMEVANO DA CELA PREOSTALA TERITORIJA JUGOSLAVIJE PRIPADA SRBIMA.....
TAKO DA KOMUNJARSKIH USTUPAKA NIKAKO NIJE BILO,UZETA JE VOJVODINA,KOSOVO,METOHIJA,MAKEDONIJA,CRNA GORA,DLAMACIJA,BARANJA,SLAVONIJA,POLA SREMA,BOSNA,HERECEGOVINA I KRAJ!!!!!!!!!!!
A ti ne znam koje si nacionlanosti,ali jako je zalosno ako si srbin sto se stidis kraljevske vojske koja je zivote davala da bi stvorila zemlju,da bi je takvi kasnije parcali nekim kvazi narodima....znaci po tebi je srbija jedino beogradski pasaluk i to je to,ili mozda i to treba oduzeti jer nam ne pripada.....
nediceva srbija je bila prinudno privremeno resenje da bi se spasao narod,nikako nije planirano da srbija tolika ostane........................

:heart::heart::heart:

:heart::heart::heart:

SmrtKomunizmuIVpukkreceuakcijuprole.jpg

:super:

Крагујевачка Трагедија 1941. године.
Нацистички напад над Србе.

Поруке Стрељаних:

- Љубиша Јовановић, 17
ученик гимназије:
Драги Тата и Мама поз. последњи пут
Љубиша.

- Андреја Божић, 42
свештеник:
Збогом драги моји
невино страдам
Ваш заувек Андра

- Радомир Ерић, 41
мајстор пушкар:
Драга Радо чувај децу
и са Богом
пали ми свећу

Interesuje me da li ima koji inozemni heroj pardon suradnik okupatora rehabilitovan.
Много их има.
На пример: Черчил, Рузвелт, Стаљин, Тито, итд.итд.
Све су то били слуге најгорег могућег окупатора човечанства у историји а то су јудејци-ционисти. :)

Много их има.
Све су то били слуге најгорег могућег окупатора човечанства у историји а то су јудејци-ционисти. :)
Taj okupator je mila majka prema daleko najgorem okupatoru - gluposti, kojem ste vi ziloti najvjernije i najodanije sluge.

E baš neću.

U stvari ja bih, ali kako ću Bogu pred oči .., šta da mu kažem kada me bude pitao: "Što ba pusti one sektaše zilote da me brukaju i da se provaljuju u moje ime?"
Ти да верујеш у Бога, не би имао такав (сатанистички) аватар.
За почетак то измени, барем...

А има и много тога другог где немаш везе са Хришћанством.

zato sto je mislio da hrvati i ostali licemeri nece pogaziti bratstvo....sad jos ispade tito izmislio bratstvo naroda na balkanu,ajoj......pazi kad ti iskrvavljenom narodu postavis pitanje "ocete li kralja onog sto je pobegao ili vaseg druga koji vas je branio,tko od neprosvece mase ce reci ocemo kralja koji nas je unistio".....i onda kraj,vise nema zibora nema vise partija nema nicega,koga tito postavi taj je,ko kaze drugacije pravac goli otok.....
pa sad pazi nisu ameri i rusi napravili onolike zemlje tako sto su samo sobodjalali nekoga,nego su i rpisvajali....po toj logici svaki narod treba da bude na onoj teritoriji na kojoj je bio pre 3 milenijuma....zasto su se onda borili ljudi u ww1 jeli,kazem ti opet mi nismo zemlja sila i da je tako to islo,mogli smo da oslobodimo do beograda,pa ostali se cesajte za austrijace....cilj je bio i izlazak na more,ako nisi znao.....ne moze neka zemlja podnositi tolike zrtve cisto onako za pohvalnicu.....
Pa izaslo se na more, ali moras znati da drzavu mozes praviti na 2 nacina. Ili sa drugim pa je i taj ravnopravan ili sam p kako hoces. A to da ces praviti s nekim, a da ti budes gazda zaboravi. I kralj jeste pobjegao i mi jesmo branili narod i naravno da smo mu to i rekli. sto je tu netocno?
i jos nesto,NIKAD ALI NIKAD NEMOJ DA MERIS RELANU SRBIJU I NEDICEVU SRBIJU<ZNACI NI U LUDILU....NEDICEVA SRBIJA JE NASTALA OD MORANJA I TO JE SAMO MALI DEO SRPSKE ZEMLJE GDE JE VLADA IMALA ZADATaK DA SPASI NAROD,ZNACI JUZNU SRBIJU<KOSOVO i VOJVODINU ISPADE DA NAM koMUNJARE DADOSE,KAKVI DOBROTVORI....ZNACI TREBA DA SM OZAHVALNI TITU I NA TOLiKOME.....KAKO JE U KRALJEVINI POSTOJALO # NARODA i KAKO SU SLOVENCI BILI U JEDNOJ BANOVINI,KAKO SE HRVATIMA (I PREVISE DALO,TO BI SE SMANJILO POSLE NARAVNO),TO JE PODRAZUMEVANO DA CELA PREOSTALA TERITORIJA JUGOSLAVIJE PRIPADA SRBIMA.....
TAKO DA KOMUNJARSKIH USTUPAKA NIKAKO NIJE BILO,UZETA JE VOJVODINA,KOSOVO,METOHIJA,MAKEDONIJA,CRNA GORA,DLAMACIJA,BARANJA,SLAVONIJA,POLA SREMA,BOSNA,HERECEGOVINA I KRAJ!!!!!!!!!!!
A ti ne znam koje si nacionlanosti,ali jako je zalosno ako si srbin sto se stidis kraljevske vojske koja je zivote davala da bi stvorila zemlju,da bi je takvi kasnije parcali nekim kvazi narodima....znaci po tebi je srbija jedino beogradski pasaluk i to je to,ili mozda i to treba oduzeti jer nam ne pripada.....
nediceva srbija je bila prinudno privremeno resenje da bi se spasao narod,nikako nije planirano da srbija tolika ostane........................
Pise gore u naslovu ''Nediceva Srbija'', sto sad hoces. A to sto pises da se podrazumjeva, mora druze da pise inace nista od ozbiljnog posla. A nigdje ne pise ''Srbija'' na predratnoj karti i eto ti.

nedic kriv za polom covecanstva....ao kakve gluposti valjate,to je strasno....da nije bilo nedica bilo bi jos 500 000 srpskih zrtava....tito i njegovi komunisti su izazvali klanicu naroda...
cek a sta to znaci desnica koja se pretvara u levicu-sta fali desnici,je li?

moras praviti drzavu.....a da li su slovenci i hrvati slucajno mozda bil obespravljeni u kraljevini?procitaj malo bolje,da srba nije bilo ne bi se skoro hrvati oslobodili od austrijanca,a juzna dlamacija bi bila nasa,ali smo ispali naivni,sto nikako ne moze sluziti nekom da dalje parca zemlju.....
srbija nije postojala na karti,e moj ti....napisao sam ti vec sta je podrazumevala srbija,e to sto nije bilo nekog bravara da tj agenta da isparta granice kako mu volja to je drugo,u jugoslaviji pre rata tezilo se opstem jedinstvu unitarna zemlja,ako znas sta znaci.....
pa pomenuo si nedicevu srbiju i rekao da ste vi komunjare dali srbima vecu zemlju od nediceve-a ja ti opet kazem da nediceva srbija nije bila zemlja srba,vec teritorija posredne uprave nemaca,gde je nedic samo imao zadatak da smanji teror....ne moze se to porediti,nediceva sbija nije bila suverena zemlja

Генералима је посао да бране свој народ када их непријатељи нападају, а не да се баве политиканством зато их је народ деценијам плаћао.

Па сваког кога занима како изгледа када грађанска десница влада а представља се као левица нек се прошета Србијом и нек разговара са српским домаћинима и биће му јасно.
Транзиција, приватизација, јефтина радна снага, незапосленост, бела куга, одлазак младих школованих кадрова у иностранство, задуженост код страних кредитора преко 33,5 милијарди евра, социјални протести од блокирања пруга, путева, фабрика до самоповређивања радника...

nedic kriv za polom covecanstva....ao kakve gluposti valjate,to je strasno....da nije bilo nedica bilo bi jos 500 000 srpskih zrtava....tito i njegovi komunisti su izazvali klanicu naroda...
cek a sta to znaci desnica koja se pretvara u levicu-sta fali desnici,je li?
А ко каже да је Недић крив за полом човечанства?!...:dontunderstand:...

Ако си мислио на моје речи, погрешно си братац разумео...

Ви нисте свесни колика је величина био Милан Недић,омиљени војник у читавој Југославији,фанатичан родољуб,мученик који је спасио народ.За 800 кинти може се набавити роман у два тома о Недићу,од Станислава Кракова.

jel znate za ijedan grob zločinaca??? il su partizani bili prepametni da im i kosti zatru:super:

Недићеви посмртни остаци никада неће бити пронађени,јер су га комунисти спалили,а пепео расули.То је писао потпуковник Јован Тришић, командант српске жамдармерије.

Недић је квислинг и сарадник окупатора.

У Недићевој Србији страдале су хиљаде и хиљаде Срба, пре свега, а и осталих неподобних немачким окупаторима.

Тадић је само марионета.
(Али не баш оно што неки под тим појмом малоперички замишљају).

Сарадник окупатора је био и Пећанац и многи епископи СПЦ,па шта?Пишеш као неки комуниста.Албанска голгота из првог светског рата изгледала је само као једна далеко избледела епизода у односу на ураганску катаклизму из другог светског рата.У Албанији 1916. је Недић био само командант једног малог пристаништа,које је било узани прозор отворен ка слободи и спас за 180 000 наших војника и грађана.1941. Милан је био приморан да командује једним великим торпедованим бродом-државом,у чијем је бродолому 8 милиона Срба тражило спас,Недић свакако није могао да спасе сваког Србина,али је ишчупао из пропасти народ у целини када је био угрожен у своме билошком опстанку

Много их има.

Opet ti nije dobro? Pa jeste, čas vruće, čas hladno...mora da cionisti manipulišu klimom.

Opet ti nije dobro? Pa jeste, čas vruće, čas hladno...mora da cionisti manipulišu klimom.
On je zilot.
A to znači da je uvijek takav.

Inače postao je opštepoznat i van forumskih okvira zahvaljujući antologijskoj izjavi da su, Poljaci prije Hitlerovog napada na njih, bili uveliko boljševiziran narod.

Nešto kasnije u diskusiji sa jednim drugim korisnikom izjavio je nešto slično i za Grke .., ali to ipak nije imalo onog efekta kao ona prethodna, sada već legendarna izjava.

Profesore,poslusaj pametnog coveka....

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/S-OrWVMPwow&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x402061&color2=0x9461ca"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/S-OrWVMPwow&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x402061&color2=0x9461ca" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
[/YOUTUBE]

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back