nedic i pavelic nisu saradjivali da bi se dogovarali o ubistvima naroda,vec da bi se narod zastitio od ustaskog terora,pokusani su pregovori.....svejedno,400 000 spasenih izbeglica ne mogu pobiti da ih je nedic spasio,ma koliko to komunisti omalozavali.......ne priznajem ja nista,lose si me shvatio,hteo sam da kazem koliko je nestrucno bilo sudstvo,nedic nije bio kriv,treba ga proglasiti nacionalnim herojem.....izvini,ali komuniste treba proganjati,ubijati i ne davati im zaprava,komunizam je kuga,jos treba da me ubedis da se u jugoslaviji zivelo bolje nego u sad,zato jer smo imali socijalno....smesno!!!!!
Te nediceve citate treba shvatiti drugacije,samo mi nije jasno kako komunisti objasnjajvaju nedicevu pojavu,covek koji je mrzeo svoj narod,to mu dodje kao neki psihopata?!!
za tita su svi bili narodni neprijatelji koji su ga iskosa pogledali i on ostaje najmacnija licnost srpske istorije ma koliko ga velicali gospoda crveni......cercil nije bio premijer,ok,svejedno nikako ne mozes da mi kazes da je titova zasluga to sto smo bili izvan sssr sfere,a pokret nesvrstanih je najveca utpoija ikada-umesto da s eokrene zapadu,udruzivao se s crncima koji su od nas ocekivali pomoc.....
milan nedic nikako nije imao svoj interes u ratu,jer da ga je imao izvukao bi se kao pavelic i drugi,on je stitio narod i vecna mu slava i hvala,a komunisticke propalice mu nisu ni do kolena,sve sami bravari,mehanicari,znatlije,studenti sa 40 godina itd....
o pravima ljudi komunisti najmanje treba da pricaju,staljin je gori od hitlera,hitler je unistavao druge,a ovaj je unistavao svoj narod,bas kao i nas spijun-doduse istina manje,ali svejedno ko god je mislio drukce bio je narodni neprijatelj......komunizam nije ideologija,komunizam je bolest,tu ideju podrzavaju jedino propalice i ljudi koji misle da su im drugi krivi za zivotne padove i neuspehe.......
milan nedic,u nijednom ali nijednom trenutku nije radio s okupatorom zbog svog interesa,iskljucivo u sluizbi naroda,a onda su oni isti koje je spasao okenuli mu ledja i posli za titom,pa je onda gos'n "bravar" ustekao milione i milione danas u evrima,a narod mislio on je jedan od nas.....celokupna kraljevska porodica je bila malo dete spram gospodina crvenog........marsal,kralj,car,despot,predsednik,sekretar,lider,vodja,knez bio je sve........sad vidim i mali spijun drug joska bi da kao djed zasedne jedno 20 godina na vlast,on bi i vise,ali ne moze do kasno,zvace ga djed,pa da nas vrati jedno 50 godina unazad,da napavi jos koju autonomiju i sakupi jos malo balga,to kao karadjordjevi izneo zlato u polugama,pa tito nije imao za jos koje putovanje oko sveta.......
sto se tice nedica licno,on je mogao lepo da se povuce u penziju da je gledao svoj interes,narod je bio u pitanju......istrazivanja kocovica i zerjavica po kojima je bilo jedva 1000 000 zrtava me savrseno ne zanimaju,to je politicki trik pred raspad sfrj,i tu nema istine,u logorima je izginulo 90% srba i bilo je milion srpskih zrtava sigurno,jasenovac 600-700 000 + jedno 200 000 patizana+ 150 000 onih koji su mislili da je nedic kukavica sto saradjuej pa prkosili po zemlji......e da,neka se javi neki crveni koji je u ratnom stanju pod okupacijom obezbedio normalno odvijanje nastave,i slavljenje sv save,a da komunisti su ateisti,a uz to su i nepismeni sta ce ti skola bitno je da imas partijsku knjizicu,deca ne trebaju da idu skolu bitno je cepati nemacke plakate igadjati kamenicama vojnike,d apokazemo koliko smo hrabar narod a ne znamo da pomnozimo 3 broja,to je partizanska ideologija