- Poruka
- 50.272
Gde pratiš ti sve to 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh sad.Ja jedino znam ko je Annabeth Gish![]()
Eh sad.
Mark Hamil Luke Skywalker iz Star Warsa.![]()
Gdje se moze gledati D. Dixon?
Pocela je serija The Walking Dead: Deryl Dixon.
Izasle su dve epizode.
Svidja mi se kako se razvija za sada. A koliko vidim i glasacima na imdb gde ima 8,2 ocenu.
Radnja prati Deryla koji je uspeo da se dokopa obale Francuske, za sada se ne zna kako i zasto se uputio na put preko okeana.
Tamo nailazi na rusevine i istu situaciju kao u USA, ali sa malo vise zivih stanovnika.
Prevaranata i siledzija ne manjka ni sa ove strane okeana.
Deryl uspeva da se domogne samostana sa opaticama koje podizu klinca Lorenta rodjenog iz zombi majke za kog veruju da je novi mesija koji ce ujediniti covecanstvo i sve religije.
Kako nema drugog izlaza, a ne moze ni da dozove prijatelje iz Komonvelta da ga spasu iz Francuske, Derylu ne preostaje nista drugo nego da pomogne opaticama da odvedu klinca na sever Francuske gde imaju saveznike i gde moze bolje da se razvija.
Na put sa klincem krecu i dve opatice jedna je ujedno Lorentova tetka koju glumi Clemence Poesy (In Bruges, The Tunnel), druga je crnkinja fajter casna sestra. Takoreci iz nuns with guns price.
Dobar pocetak, nije potrebno neko predznanje, tako da seriju mogu gledati i oni koji nisu gledali neku od ranijih The Walking Dead serija.
Imaš ovde džabe. Piratski sajtovi. Isto i https://vumoo.to/Gdje se moze gledati D. Dixon?
Ja sam ocekivao da ce Daryl Dixon biti na AMC kanalu kod nas ali nista od toga. Sto se tice Prime Videa, tamo nisam uspio da se pretplatim, ne prihvata mi karticu a plan je bio da iskoristim Free Trial period da dovrsim Dead City. Cak sam kontaktirao i njihovu podrsku, rekose mi da mi moja banka ne dozvoljava takav vid pretplate mada nije mi jasno jer sa ustom karticom uplacujem povremeno Netflix i jos neke streaming servise. Mada mozda je specificno zbog Free Trial perioda ali ko ce znati.Ranije je TWD isao na Fox-u kod nas. Ne znam da li je i sada tako.
Deryl ide na AMC plusu i na Amazonu ako imas pretplatu. Mozda jos na nekom striming servisu.
Sacekas da izadje sve pa otvoris free trial nedelju dana i odgledas sve epizode.
Ili ga mozda imas u video klubu kod provajdera Eon, Mts... Mozda uz neku doplatu.
U nedostatku boljih/jeftinijih/sveobuhvatnih resenja gledaoci u Srbiji obicno koriste neke druge popularne, ali ne bas legitimne metode koje ne mozemo da preporucimo.