i jos jednom...to sto se placa kablovski(lopovluk), ne znaci da je izmirena pretplata

[/QUOTE]
Da ! To znaci upravo to ! Tako bi bar trebalo, ali zasto ne naplatiti jos koji put...?
Zasto je kablovska lopovluk ?
- Odradili su infrastrukturu o svom trosku, onda poceli sa radom.
Korektno.
Podsecanje: Ptt i strujomere, el. saglasnost smo sami platili, a oni nam i dan danas gule kozu s' ledja. Znate li koje su to pare ? Ajd sad iz fazona da trazim udeo u akcijama, onako...
- Ponudili su mnogo veci broj kanala i kvalitet.
- Stalno rade na usavrsavanju tehnike i standarda. Trebalo im je 2 godine da digitalizuju TV signal, a RTS ni posle 50 godina. Stereo, sta je to ? Ha, za teletekst su culi pre 10 godina.
Ali SBB je strani osnivac, pa je tvrd teren, opasan igrac...
U medjuvremenu, covek se zasto sam ja tako naelektrisan na ovoj temi ?
Pored RTS-a, poceli da mi stizu racuni za iznosenje smeca a ja preko 40 godina zivim u porodicnoj kuci, bez povecanja kvadrature ili ukucana. Matori uredno placa sve, ali sad moram i ja !?
Nikad nisam dobio odgovor kako i zasto...naravno ignorisem ih. Urbanizam, legalizacija "..mmmm ne znamo mi nista ali ipak trebalo bi prvo uplatiti ( preko 2000 EU !!! ) "
U situaciji, vrlo osetljivoj po zdravlje moje cerke, zatajili su svi bitni faktori i nadlezni. Ali zato su vrlo precizno znali sta njima njihov pravilnik propisuje i gde ih stiti. Cak ih i ddor Dunav osigurava, a pacijent je bukvalno na drugom mestu.
Dooookle vise tako ? Eto, JA imam nesto
argumentovano protiv toga, protiv lopovluka i otimaca, ucenjivaca, "Kikindskih licimura...".