Necu da spavam sa tobom dok ne vidim...

Jao, hajde... strašno mi je, baš je to u pitanju :?

Ova priča je počela odatle što je nekoliko vas tvrdilo da "ljubav nije ljubav ako nema seksa".

Dakle, ja sam samo pitala da li bi ti mogla da se zaljubiš u čoveka koji "ne funkcioniše"? Nisam pitala da li bi ostala sa njim, to je sada nebitno... opet kažem.

Zašto ta ljubav nije "ljubav"? Ostala sa njim ili ne.....

ma možeš ti da voliš i nekoga sa kim ne provodiš vreme......osobu sa kojom nemaš česte kontakte...i da maštaš čisto i baš da voliš...što bi to bilo nemogooće............ali ako si u vezi...onda je fer da boodeš tamo makar malo zainteresovan za to biće........a ne da mu kažeš da želiš da vidiš gde vodi ta veza.....to je nezrelo....i potcenjivanje nekoga sa kim provodiš vreme...gradiš tu istu vezu.....

osim toga, ovdje se sve imesalo..dopadanje, zaljubljenost, ljubav...
ako si nekog tek upoznao, i privukla te je njegova energija, i zelis da provodis sa njim reme, i sve to, ali se u stvari ne poznajete, individualno je kojim ce temmpomi intenzitetom to upoznavanje teci, kad ce dodji do sexa, i kakav ce biti
ako tvrdis da si u nekog zaljubljen, pa se jos vidjate, sex je nekako spontana sledeca stepenica..za mene je sex bliskost, a ne trka sa preponama pa kao ne znam dal smo dovoljno istrenirani...da li mozes da se zaljubis u nekog sa kim nisi imao sex?naravno..da li ces ostati zaljubljen ako nemate sex dva ili sest meseci? zavisi jbg..od njega, od tebe, od iskrenosti na prvom mestu..zasto, kako, sta ko oseca...e tu svako sam procenjuje koliko mu je partner iskren..
a ljubav je ipak nesto se ne nastaje preko noci...i zasniva se na dubokom poverenju i prijateljstvu, iznad svega.. i meni je sex neizbezan deo ljubavi.da li postoji neko kome nije? mozda. moguce je. veze medju ljudima su veoma koplikovane.

Back