Ne želim u EU, zato jer ...

Ovaj Derer i ostale retrogradne individue su krive sto mi vec nismo u EU od 2005, kao sto je zacrtao nas Djiki.

Jer, znate, EU nas hoce. EU nas voli. EU nas zeli. I njima je jako zao sto mi nismo sa njima, u amsterdamskom gej b... ovaj, u evropskoj porodici naroda. Mi bismo tamo i bili da je Derer mahao zastavicom EU, kao sto nije.

Isti takvi su stalno podmetali klipove i u zamajac socijalisticke izgradnje. Samo kazem.
treba da se stidimo..stvarno evo ja idem u cosak:rumenko:

Ja bih sve vas recidivno-retrogradne poveo na jednu šetnju Berlinom tokom Parade Ljubavi, pa da vidim da li bi vam ikad više padale te mračnjačke misli na pamet.

Obradjeno je to vec umetnicki... misim to, kako ce da izgleda srpski ulazak u Evropu.

Ovaj u zutoj kosulji je Srbija, onaj u plavoj je Crna Gora. Ostalo su nasi strateski partneri iz Blue Oyster Bara.

Da, neki na kom dominiraju, onako, tipično ženske numere, da je gane u srce, i time pridobije njenu naklonost.

To bi trebalo da izgleda otprilike ovako nekako.

1) Stoja - Evropa.
2) Toše Proeski - Parče od Evropa.
3) Atheist Rap - Zapadna Evropa.
4) Đorđe Balašević - Putuj Evropo.
5) Djani - Ostajem Balkanac. (Ta je, onako, baš srceparajuća.)

Eto, to bi bio neki početak, a vi dopunite.

Da, neki na kom dominiraju, onako, tipično ženske numere, da je gane u srce, i time pridobije njenu naklonost.

To bi trebalo da izgleda otprilike ovako nekako.

1) Stoja - Evropa.
2) Toše Proeski - Parče od Evropa.
3) Atheist Rap - Zapadna Evropa.
4) Đorđe Balašević - Putuj Evropo.
5) Djani - Ostajem Balkanac. (Ta je, onako, baš srceparajuća.)

Eto, to bi bio neki početak, a vi dopunite.
6) Djogani I Mile Kitic - Cetri Strane Sveta(ta je bas onako kosmopolitsko mondijaliticka )

Ja bih predlozio YU Grupu - Crni Leptir.

Meni je dosta evokativna ta slika Jevrope koja nas ceka pod ulicnom svetiljkom, kao Lili Marlen... a srpski leptir jurca na nju i ne kapira da tu je kraj... jer ga ubija njene svetlosti sjaj. Jer mi smo prema Evropi kao moljac prema zvezdi.

Divna slika zbog koje ce Evropa da nam da.

Back