Ilinoida
Domaćin
- Poruka
- 4.843
Невероватно како си успео да толико лажи уденеш у неколико реченица - то је стварно митомански таленат.
Нисам НИКАДА чуо било кога ко је патриота да се залаже да Србија буде комуњарска Куба! Нити да буде ИЗОЛОВАНА тј. слепо црево.
Ову гадост коју си написао да народ тј. Срби ЖЕЛЕ ДА СЕ НЕ РАДИ И ДА СЕ КРАДЕ је врхунски безобразлук и пресрећан сам што комуницирамо само виртуелно иначе би стварно било свашта. Па како можеш такву бљувотину да напишеш КАДА СУ СТОТИНЕ ХИЉАДА ЉУДИ ДОБИЛИ ОТКАЗ И КАДА НЕМАЈУ ШТА ДА РАДЕ - ШТА ДА РАДЕ И ГДЕ ДА РАДЕ ??? Срам да те буде.
Што се тиче "живота на буџету" па управо су ЖУТИ ЛОПОВИ ВИШЕ НЕГО УТРОСТРУЧИЛИ ДРЖАВНЕ СЛУЖБЕНИКЕ А О КОРИСНИЦИМА БУЏЕТА У ОБЛИКУ АГЕНЦИЈА или НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА МИ СЕ ГАДИ И ДА ПИШЕМ. И ко овде краде? Изгледа да си још хтео да набедиш народ који изгубљен лута улицама без посла и без пара ДА ЈОШ И КРАДУ. Па краду ВАШИ ЖУТИ ФИНАНСИЈЕРИ И КРАДЕТЕ ВИ ЗА РАЧУН ИНОСТРАНИХ ЛОПОВА И БАНКАРА.
Ја не видим било какве ДОБРОБИТИ уласком у ЕУ осим нових могућности гребања и крађа из нових кредита и фондова већ осведочених лопова на власти.
п.с. Ја лично НЕЋУ У ЕУ зато што прописују да сељак не сме да производи КРИВ КРАСТАВАЦ него мора ПРАВ - гле'те курц* му у сламном шеширу...???
па где нађоше те имбецилије... то је један мали ситан пример АЛИ ТО ЈЕ СУШТИНА... нећу да ми стално неко ЗАПОВЕДА, волим СЛОБОДУ.
Моје поштовање Еремита
Свака част на посту

Ето зашто је Митке форумски Сократ, зато што увек "прочита" циљеве владара, баш као што је то Сократ радио, али је имао петље да им каже истину у лице

Смешно је питати обичне људе зашто не желе у еу, право питање би требало да гласи зашто неки говоре да "европа нема алтернативу" ? Који су то пориви и ЦИЉЕВИ тих људи ?
Циљеви су ФОНДОВИ. ПАРЕ. Тренутно највеће паре узима Божидар Ђелић преко европских фондова. Кобајаги, са једне стране "смањује се администрација" а са друге отварају се којекакве агенције у Србији које спроводе неке пројекте и на конту истих црпе државни буџет, узимајући паре од општина. Прву групу лопова ти који су запели у ЕУ су они из врха власти Ђелић, Ђилас, Динкић, Цветковић, сви остали министри који добијају паре из ЕУ и трпају у своје џепове. Другу групу лопова чине ОПШТИНЕ и ОПШТИНАРИ. Општинари раде у сагласју са министарствима, подносе пројекте и добијају паре, онда неку цркавицу уделе својим градовима, а главни колач, паре употребе за свој џеп. Агенције, нво, и остали снобови вршљају Србијом. Они да мисле о развоју Србије? Не будите у заблуди. Њих интересују само паре и свој лични интерес. Зато им треба само МОГУЋНОСТ ПУТОВАЊА У ЕУ.. Зато што су и сами рекли да треба да "омиришу Брисел". Њима једино то и треба, и њих једино то и занима. Да могу да путују и крцкају државни буџет. Да иду по отрвима и нудистичким плажама. И ето зашто пропада Србија.
И онда ми дође неки идидадаупи*кума*ерину, и паметује на овом форуму. Пита просте и неуке људе "Зашто нећете у ЕУ?". А сам позади живи добро, и сигурна сам да ради за неку НВО. Зато њега не занима Србија, већ ВИЗА. Зато он паметује вама браћо моја. Зато што је део њих. Зато што живи добро и део је те групације. Он не разуме како данас живите, док мажете џем на хлеб. Њега то не интересује, само га занима "када ће добити могућност да путује" са својим дебелим новчаником и стомаком. Не осећа вашу муку. Зато вас он то и пита.