Ne volim kod sebe to sto...

....upravo ovo razmišljanje, sad! Svest, što ni teoretski ne možeš svima da se svidiš, ...većina te osuđuje iz bilo kog razloga,....neki te vole,.....drugi mrze,....većina je ravnodušna,.....sve, kao i u stvarnom životu. I, sve je to normalno,...onako kako i treba da bude,...Pa. ipak najviše se obaziremo na one, kojih ima najmanje,...koji vas mrze,...pa onda na one kojih je više,...koji vas vole,....a, najma nje na one kojih je najviše, koji su prema vama ravnodušni,.....Ali zato,....uvek postoje, barem dve tri osobe, koje vas vrate u stvarnost,.....i shvatite da vredi živeti,....pa i na forumu boraviti!!!!!!:(:D:rotf:

...verujem .STo verujem u lepotu ljudske duse,iskrenost i sto i dalje verujem ljudima da njihova rec znaci nesto. Ocigledno nisam dovoljno puta:dash::dash: (lupila glavom u zid),pa da sam i naucila nesto...Nepopravljivo,zaista...:sad2:

Samo se ti igraj sa tim lupanjem glave u zid,....nije svako tvrde glave kao moj prijatelj,.....
Nisam sebe voleo, kad sam bio mlađi, što nisam mogao glavom ulubiti oluk,...a on jeste...(a, nije Bosanac!)

Back