Ne volem

shishke

- - - - - - - - - -

images

Ma idi Komri...
Gde sad da nabrajam nešto što me ne dotiče, tamo neki je ovakav ili onakav, ali šta ja imam sa njim? Pa ništa :lol:
:roll:
pa valjda ćeš jednog dana imat nešto sa nekim, u stvari ja zaboravim da ima vas operisanih od emocija kojima ne treba ništa, ajde za vas ovako: šta vas najviše nerviralo kod bivših partnera?

ispod miške? :rumenko:

Evo da ne zezam Komrija, moj odgovor nema veze sa nekim bivšim-jer ovo što sada nabrojim ne bih ni štapom dotakla:
nehigijena, loši zubi, masna kosa, šabanski stajling, tikovi na nervnoj bazi.............
Dalje.......sirovina & prostakluk, bez trunke duhovitosti. Ograničenost u smislu- ja-pa-ja sam uvek u pravu. Itd...ima svega:D
Uglavnom, nisu mi simpatični ljudi koji ne vode računa o svom psihofizčkom sklopu.

Одбија ме ако је дебео, онако да се прелива :bljak: И тако још неке физичке аномалије, а овако ментално, па немам појма

e zezam se cao

- - - - - - - - - -

pa ima lepih tih sta lupetate
ionako mozes da ih rasturis ako hoces samo ce i one tebe verovatno

- - - - - - - - - -

ja ovo izjavila na jednoj temi na Dom i porodica i napadale me zene tri puna dana.
Ostala sam pri svom stavu da su feminizam izmislile ruzne zene kako bi se nekako uspele uklopiti u drustvo. :)

kurave su neuklopljene ne ruzne

- - - - - - - - - -

mada ne prave iz javne kuce nego one sto nesto rade i ebu sta hoce

- - - - - - - - - -

mada vise nije 19. vek mislim i ona iz ranjenog orla je isla na posao : ))))))

Šta vam je ružno kod suprotnog pola? šta vas izuzetno odbija?

Laž. Iz same potrebe za lagackanjem sebe, drugih, nikoga, svakoga i proizlilaze sva zala ovog sveta..inat, ponos, sujeta. Kompleksi, itd. Da nabrajam još, m? :think:

Što se tiče fizičke pojave, ne vođenje računa o higijeni i sopstvenom zdravlju. Izgledu.

:hvala:

Back