gost 310829
Veoma poznat
- Poruka
- 10.351
Šta vam je ružno kod suprotnog pola? šta vas izuzetno odbija?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta nikako ne volete kod suprotnog pola?
Ma idi Komri...
Gde sad da nabrajam nešto što me ne dotiče, tamo neki je ovakav ili onakav, ali šta ja imam sa njim? Pa ništa![]()
shishke
Možeš li da preformulišeš pitanje u : Šta vam je ružno kod suprotnog pola, izuzetno vas odbija?
Pa da odgovorim onda![]()
kad je ženska ružna, odnosno kad je feministkinja
pa to nije isto
šta te više nervira?
kako nije isto, des ti vido feministkinju da je lepa i des vido ružnu da nije feministkinja??!
kako nije isto, des ti vido feministkinju da je lepa i des vido ružnu da nije feministkinja??!
mislim da se svaka zena kada joj se muskarac ne svidja pretvori malo u feministkinju.
braćala ima ih i na forumu![]()
Одбија ме ако је дебео, онако да се преливаИ тако још неке физичке аномалије, а овако ментално, па немам појма
ne nego obrnuto, svaka žena koja se ne sviđa muškarcima se pretvori u feministkinju
pa u stvari pun ih je forum, meni ponekad deluje da im je ovo legalo
mislim da imas predrasude, al nema veze. to je bas slatko.![]()
mislim da imas predrasude, al nema veze. to je bas slatko.![]()
ti si videla negde neku super pichku feministkinju?
ja ovo izjavila na jednoj temi na Dom i porodica i napadale me zene tri puna dana.
Ostala sam pri svom stavu da su feminizam izmislile ruzne zene kako bi se nekako uspele uklopiti u drustvo.![]()
Šta vam je ružno kod suprotnog pola? šta vas izuzetno odbija?