jacamaca
Domaćin
- Poruka
- 3.266
zmije,čopere,podele,kvazi"vernike",samoupravljače,hrvatsku zastavu,praznu bateriju na bilo čemu,polomljen ekran,prašinu,bežični usisivač,televizor,obične olovke,tračeve,šupe,sneg,nestručnost,ucene,burek sa sirom,Sony Ericsson,budilnik,političare,Yugo i slična vozila iz te fabrike,prejak bas,što radijatori ne greju u ovo doba,povrede,ATi,Jugoslaviju,državne ustanove,novac,Tita,pesimiste,baxuze,Miloševića,bejzbol,Gurovića,Autotransport,Miki Mausa...[/quote]
za sve ovo sto sam podebljala i podvukla dobijas poencice, uh kako si me naso
za sve ovo sto sam podebljala i podvukla dobijas poencice, uh kako si me naso

Sise jedne,nek' idu da žive dole kada ga toliko vole i smatraju"srcem svoje nacije".Mogu ja odavde da pljujem i ne dam šta mi padne na pamet ali nisam takva p**ka kao oni,ako treba otićiću i uzeti svoje.Ti isti majmuni do pre 90 godina nisu ni pripadali Srbiji a sada se našli da nam s*ru kako smo izdajice svoga roda ili šta već.Isti se svom silom bore da ra**ebu Pravoslavlje i ćirilicu u nadi da će se dobro uvući u bulju zapadu.Grci i Rusi su Pravoslavni,a pripadaju EU...Ni jedna od ovih država nije dala da im BILO KO gazi pismo i kulturu!NI JEDNA!Obe države pišu i rade šta im se hoće jer su imale čvrstu ruku koja ih zastupa.Mi to očigledno nemamo.Bog blagoslovio ljude poput Putina,takvi su svetu potrebni!

)
I 3,14-zde koje ne umeju da priznaju i izvinu se za 3,14-zdarije koje su napravili nego prikrivaju tragove! I mrzim to što Maze više nema.