Ne volem...zapravo...mrzim!

Ljude koji mi s*ru da sam nikakav Srbin što bi Kosovo dao za kesicu bombona a 14-og oktobra su isti prvi otišli sa spomen-parka pravo u kafanu,govoreći mi da bi samo majmun ostao do kraja da ispoštuje par hiljada pokojnika i sluša"maloumni govor".

:eek: Crno dete, samo jedna kockica?! E pa to mora da se menja, ako ništa drugo, za ovaj post si zaslužio rep. i kliknem čim me odblokiraju!

Dolazili oni i kod mene. Moj cala koji je to lik pustio ih u kucu i poceo bio da ih maltretira. Na kraju rekao mojoj kevi da donese njegov pistolj. Oni se usrali od straha. Ja mislim da su se mozda stvarno i uneredili...Ko zna. Znam samo da je verovatnoca da opet dodju u moj kraj ravna 0.

Mrzim narodnjake,repere,fensere,sabane i narodnjake,mrzim licemere,sponzoruse,klinci koji misle da su nesto a u stvari su k.....na bicikli,mrzim laz,prevare,obmane,mrzim masnu hranu,mrzim da radim kod drugog,mrzim MSN,mrzim Pink televiziju,mrzim nacionaliste koji pricaju o ratu i junace a nikad nisu ni pusku drzali,mrzim one koji su mi prelepili nalepnice po gradu,mrzim zimu,mrzim kisu,mrzim ljude koji me gledaju popreko zato sto sa istetoviran i izbusen,mrzim pacere,mrzim klince po teretanama,mrzim devojke po teretanama koje ne vezbaju nego vode abrove i smetaju mi raznim pitanjima,mrzim penzionere,mrzim politicare,mrzim skolu,mrzim trenerku,mrzim bele patike,mrzim ljude koji izlaze u grad u trenerki,mrzim zlatan nakit,mrzim gradske seljake,mrzim etikete,mrzim cigare,mrzim mleko,mrzim dnevnu stampu,mrzim americki humor,mrzim plasticne kese,mrzim kad vidim nekog kako pljuje na ulici,mrzim abrove,mrzim policiju,mrzim kad mi stignu racuni na kraju meseca,mrzim zasto se nisam rodio u 17veku,mrzim kad kupim kvaran jogurt,mrzim nedelju,mrzim lujke,mrzim hamburger u perper,mrzim sebe ponekad kad uradim nesto sto nisam trebao,mrzim da peglam,mrzim da perem sudove,mrzim da pakujem odelu u ormar,mrzim sto su mi roditelji umrli,mrzim sto zivim sam,mrzim da me sazaljevaju,mrzim da primam poklone,mrzim dlake od psa po meni,mrzim da idem na pijacu,mrzim da cekam,mrzim sto sam se ugojio 10kg za godinu dana,mrzim kad ide neko mojom ulicom,mrzim...

Poslednja izmena:
Čoveče, ko ti stao na žulj? Mada, kad malo bolje razmisli, ja od svega toga ne mrzim masnu hranu, mleko, na dlake sam već odavno oguglala a roditelji su mi još uvek živi. Tako da... Ispadosmo slični! :lol: I da! Nisam istetovirana i izbušena, za prvo nemam hrabrosti, ne podnosim bol a za drugo mislim da mi ni organizam ne bi podneo, već su mi i rupice u ušima srasle koliko čak ni zlato nisam podnosila. Platinu nisam probala ali sad je kasno i to jako mrzim jer mi se platina još kao i sviđucka mada u suštini mrzim nakit. I da,i ja sam u teretani odudarala po tome što sam stvarno vežbala, i muški deo mi je zavideo na pločicama. A sad mrzim što sam onda tako revnosno vežbala i što toliko volim hranu pa imam brat bratu 30kg viška.

Mrzim narodnjake,repere,fensere,sabane i narodnjake,mrzim licemere,sponzoruse,klinci koji misle da su nesto a u stvari su k.....na bicikli,mrzim laz,prevare,obmane,mrzim masnu hranu,mrzim da radim kod drugog,mrzim MSN,mrzim Pink televiziju,mrzim nacionaliste koji pricaju o ratu i junace a nikad nisu ni pusku drzali,mrzim one koji su mi prelepili nalepnice po gradu,mrzim zimu,mrzim kisu,mrzim ljude koji me gledaju popreko zato sto sa istetoviran i izbusen,mrzim pacere,mrzim klince po teretanama,mrzim devojke po teretanama koje ne vezbaju nego vode abrove i smetaju mi raznim pitanjima,mrzim penzionere,mrzim politicare,mrzim skolu,mrzim trenerku,mrzim bele patike,mrzim ljude koji izlaze u grad u trenerki,mrzim zlatan nakit,mrzim gradske seljake,mrzim etikete,mrzim cigare,mrzim mleko,mrzim dnevnu stampu,mrzim americki humor,mrzim plasticne kese,mrzim kad vidim nekog kako pljuje na ulici,mrzim abrove,mrzim policiju,mrzim kad mi stignu racuni na kraju meseca,mrzim zasto se nisam rodio u 17veku,mrzim kad kupim kvaran jogurt,mrzim nedelju,mrzim lujke,mrzim hamburger u perper,mrzim sebe ponekad kad uradim nesto sto nisam trebao,mrzim da peglam,mrzim da perem sudove,mrzim da pakujem odelu u ormar,mrzim sto su mi roditelji umrli,mrzim sto zivim sam,mrzim da me sazaljevaju,mrzim da primam poklone,mrzim dlake od psa po meni,mrzim da idem na pijacu,mrzim da cekam,mrzim sto sam se ugojio 10kg za godinu dana,mrzim kad ide neko mojom ulicom,mrzim...

Respect :ok::klap:
P.S. jedino mi nije na mestu to za 17vek. Ja kad bih mogao da biram izabrao bih da se rodim 1960. godine. Mislim da se tad mnogo lepo zivelo.

Mrzim sto mi je tesko u ovom trenutku, Mrzim kad placem, mrzim Marinu Tucakovic, mrzim sto nema nikog od mojih prijatelja da mi uputi koju rec oraspolozenja, mrzim sto su mnogi ljudi u mojoj okolini propadaju ili su propali, Mrzim ovu decu u komsiluku sto kad prodju pored vmene ne znaju da se jave (***** ti domace vaspitanje). Mrzim sto bih se ponekad rado ubio. Mrzim sto moram sutra rano ujutru da idem na posao, mrzim koka kolu, mrzim sto su mi mnoge zelje i snovi propali, mrzim sto su moji mnogo vise ocekivali od mene, mrzim sto mi stigla pre dva dana plava koverta, mrzim sto su ljudi postali ravnodusni i sto se ne bore za ono u sta ne veruju. Mrzim beograd , mrzim Marka Perković Thompsona, mrzim siptare, mrzim sto mladi nemaju perspektivu u ovoj jebenoj drzavi, mrzim sto ne mogu da odem na letovanje, mrzim kad nemam ni jednu cackalicu u kuci, mrzim exit zbog narkomana, mrzim mog caleta ponekad, mrzim kad me drug/arica gleda u oci i laze me, mrzim kad cujem na vestima da je neko veoma mlad poginuo. Mrzim boraniju, grasak i sladak kupus. Mrzim sto nemam slusalice za mp3 player. Mrzim sto nemam vremena ni da spavam kako treba u posledne vreme, mrzim ljude koji se smeju kad vide hendikepiranu osobu. Mrzim sto nemam trenutno inspiracuju da napisem neku dobru misaonu recenicu. P.S. Mnogo ali bas mnogo mrzim sladak kupus...

Ajd' i ja da napišem koju,mada sam u poslednje vreme na odvikavanju od hejta.Daklem,mrzim:Ameriku,zapad,fašiste,kad ljudi nemaju kredita da mi odgovore na poruku,senf,N95,zakon,pandure,neplanirane troškove,mastilo,2.5mm ulaz na bilo kojem čudu tehnike,Apple uređaje,boraniju,"humanoidne džukele"oko sebe,grad,Microsoft,čučavac,Beograd,navijače,iglu,grafite,rešetke,razlupane objekte,lenjost,tamu,nabeđenost,tatine sinove,sponzoruše,volan na desnoj strani,tablete,starost,fensere,Olju Bećković,rastanke,nepoštovanje,energetska pića,zmije,čopere,podele,kvazi"vernike",samoupravljače,hrvatsku zastavu,praznu bateriju na bilo čemu,polomljen ekran,prašinu,bežični usisivač,televizor,obične olovke,tračeve,šupe,sneg,nestručnost,ucene,burek sa sirom,Sony Ericsson,budilnik,političare,Yugo i slična vozila iz te fabrike,prejak bas,što radijatori ne greju u ovo doba,povrede,ATi,Jugoslaviju,državne ustanove,novac,Tita,pesimiste,baxuze,Miloševića,bejzbol,Gurovića,Autotransport,Miki Mausa...

Back