Ne volem...zapravo...mrzim!

Mrzim što nije uređen prelaz preko pruge u Đ.Đakovića.Niti mogu invalidi da prođu do grada,bajs moraš u ruke,pa pređi preko onog kamenja i šina,a da ne pričam za mame koje guraju dečicu sa kolicima koliko muka imaju da prenesu sve to preko iste...Bruka!Takođe mrzim što u tom istom delu uveče nema dovoljno svetla,što pojedini manijaci i kreteni koriste i sačekuju devojčice,devojke i žene uveče ili ispod nadvožnjaka pod okriljem mraka se svlače i pokazuju određene delove svog umobolnog tela...A neko reče da smo u 21-vom veku...Nešto ne verujem.Kako se nadležni za te probleme ponašaju,izgleda da smo u 17-tom...

:thumbdown:,:thumbdown:,:thumbdown:
Kao što već rekoh na jednoj temi,neka ide odavde kome se ne sviđa.Ja prvi hoću.Zaista jeste beda sve gore pomenuto ali oni koji trebaju ni k**cem ne mrdaju da to poprave tako da ni mi kuknjavom sigurno ništa nećemo postići.

Kao što već rekoh na jednoj temi,neka ide odavde kome se ne sviđa.Ja prvi hoću.Zaista jeste beda sve gore pomenuto ali oni koji trebaju ni k**cem ne mrdaju da to poprave tako da ni mi kuknjavom sigurno ništa nećemo postići.
Zato na sledećim izborima glasajte za SNS i sve će biti bolje! :D

...ne mrzim nikoga al' ne volem svog šefa (mislim da je to ok)...
Pa to je ok, ko još voli svog šefa... mada ... umeju šefovi i ok da budu, nisu svi loši :)

ja trenutno ništa ne mrzim... believe it or not

Zato na sledećim izborima glasajte za SNS i sve će biti bolje! :D

Pa to je ok, ko još voli svog šefa... mada ... umeju šefovi i ok da budu, nisu svi loši :)

ja trenutno ništa ne mrzim... believe it or not

...svi su oni isti kad dobiju vlast(nije šija nego vrat) veruj mi, radila sam sa svima njima, svi oni zajedno piju kad se svetla kamere ugase..
...moj šef nije ok moj šef misli da sam ja kombinacija robota i hobotnice jer mi ponekad treba osam ruku i veštačka inteligencija da bi čovek bio kao zadovoljan ...

Back