Ne volem...zapravo...mrzim!

zmije,čopere,podele,kvazi"vernike",samoupravljače,hrvatsku zastavu,praznu bateriju na bilo čemu,polomljen ekran,prašinu,bežični usisivač,televizor,obične olovke,tračeve,šupe,sneg,nestručnost,ucene,burek sa sirom,Sony Ericsson,budilnik,političare,Yugo i slična vozila iz te fabrike,prejak bas,što radijatori ne greju u ovo doba,povrede,ATi,Jugoslaviju,državne ustanove,novac,Tita,pesimiste,baxuze,Miloševića,bejzbol,Gurovića,Autotransport,Miki Mausa...[/quote]

za sve ovo sto sam podebljala i podvukla dobijas poencice, uh kako si me naso :super:

Puknem od srama kad vidim koje konjine predstavljaju nas,Srbe.U očima stranaca je ružna slika mentalno ograničenih patriota(tj.navijača i slične gamadi)koji su srušili svoj grad umesto Prištine koja im je kao"smetala".Niko ne da Kosovo a svi ga se gade na samu pomen.:besan2:Sise jedne,nek' idu da žive dole kada ga toliko vole i smatraju"srcem svoje nacije".Mogu ja odavde da pljujem i ne dam šta mi padne na pamet ali nisam takva p**ka kao oni,ako treba otićiću i uzeti svoje.Ti isti majmuni do pre 90 godina nisu ni pripadali Srbiji a sada se našli da nam s*ru kako smo izdajice svoga roda ili šta već.Isti se svom silom bore da ra**ebu Pravoslavlje i ćirilicu u nadi da će se dobro uvući u bulju zapadu.Grci i Rusi su Pravoslavni,a pripadaju EU...Ni jedna od ovih država nije dala da im BILO KO gazi pismo i kulturu!NI JEDNA!Obe države pišu i rade šta im se hoće jer su imale čvrstu ruku koja ih zastupa.Mi to očigledno nemamo.Bog blagoslovio ljude poput Putina,takvi su svetu potrebni!:worth:

ko to ne voli copere,svasta gde vi ljudi zivite
coper500.jpg

Big%20Bear%20Choppers%202007%20Sled%20ProStreet%20Charcoal%20with%20Silver%20Paneled%20Flames%20Show%20Side%20LR.JPG

1285481.2006.Big.Bear.Choppers.Devil.s.Advocate.jpg

Poslednja izmena:
Samo mala korekcija, Rusija nije članica Evropske Unije. Ostalo neću ni da komentarišem :)
P.S. Bugari su pravoslavci a i članovi EU (doduše ne baš najsjajniji, malo malo pa ih kažnjavaju :P )
Bugari su najveće izdajice Pravoslavlja,o tome nema rasprave.Znam da su jedno vreme hteli da zarate sa Rusima ali su se brzo predomislili.:lol:Zamalo da ubiju mog dedu dok su bombardovali avionima,sva sreća te su umesto njega nastradale dve krave koje je čuvao.Đed bi me zaklao kada bi saznao da razumem i govorim njihov jezik,dan-danas ne zna za to.:tajna:

Back