(ne)solventnost

zavisi koja ti je interesna grupa i koji ti je krajnji cilj
za mega ribu moraš da imaš i neki mega kapacitet
za tršenje napičene fulje dovoljno je stvoriti iluziju para ili prosto oući par desetina jevreja
za okivanje žene za šporet okej je plata milicajca i trećina porodičnog stana u borči
uostalom koga briga, ko zna, sirotinja mrsi, solventni se time ne bave
mada realno najteži je kompleks tipa SAMO kad bih imao to i to rasturao bih
...

pitanje prevashodno za muške, mada me zanima šta će i žene da kažu na dotično pitanje - dal misliš da tvoja solventnost utiče kod uspjeha kod top giga mega riba ili si rad da smatraš kako je to nebitno, kako majstor ima podjednaku prođu i kod skromnijih i kod nadmenijih ?

Solventnost je diskutabilna, vazno je biti Majstorcina i osvojiti zensko srce, kako je to radio Kazanova.

Ne kazem da neke zene ne padaju na novac jer on predstavlja moc koja otvara sva vrata...neke

Ali nijedna nece odoleti sarmantnom tipu sa manirima, inteligencijom, muzevnom, koji odlicno vlada prostorom i situacijom, iz cijeg svakog pokreta, pogleda izbija energija...bez obzira na dubinu njegovih dzepova

gotovo sve boldirano je jako povezano s dubinom njegovih džepova. rijetki su tipovi koji posjeduju manire, muževnost, vladanje situacijom i prostorom , energijom a da imaju probušene džepove. poznavao sam neke, starog zanata, tkz. galebove. to je rijetka vrsta koja je imala dobre ribe bez novca ali to ćete vi nazvat muškim kurvama ili sponzorušama.

muškarcu bez novca( nesolventnom) su dobre ribe udaljene ka misec, vidi ih, sjaje ali ne može se na njima ugrijat.

gotovo sve boldirano je jako povezano s dubinom njegovih džepova. rijetki su tipovi koji posjeduju manire, muževnost, vladanje situacijom i prostorom , energijom a da imaju probušene džepove. poznavao sam neke, starog zanata, tkz. galebove. to je rijetka vrsta koja je imala dobre ribe bez novca ali to ćete vi nazvat muškim kurvama ili sponzorušama.

muškarcu bez novca( nesolventnom) su dobre ribe udaljene ka misec, vidi ih, sjaje ali ne može se na njima ugrijat.

Tacno bez kesh mozes samo fufice sa ulice imati, sponzoruse tesko

Ako je nekoj bitna lova (dobrom delu jeste) možeš da budeš sedam majstora dzaba ti... Meni je jedna rekla vrlo otvoreno "ne mogu da budem sa nekim ko nema novac", šta reći na to osim "ok, poštujem svačiji izbor", ali tu i nemaš šta da tražiš jer ti je prva i osnovna kvalifikacija novac, tek kasnije nju će moooožda zanimati šta još tu ima, ali ako nemaš prvi stepenik neće se popeti ni na peti, ni na šesti...

Ovo ostalo zavisi od veštine, od harizme, izgleda...

Ali takav tip sigurno nije sakat u rukama ( ostali delovi su sada nebitni :lol:) pa da ne moze sebi obezbediti radom normalnu egzistenciju. Isto tako ni ja ne ocekujem da neko podmece grbacu za mene.

Back