ne shvatam

poa mosas mi reci ko je, dao je lkazne informacije za klon, pa se sada buni nesto .. ccc

ne secam se tog avatara , uzas ... zbunjiva :rumenka:
Ми се знамо из другог града...
Обојица смо Аустро-Угари, само што сам ја веран двору у Вијени, а за њега нисам сигуран...

Прву реченицу нисам успео до краја да преведем... :)

Како се не сећаш?
Колико често их мењаш?

Ето, видиш како сам доследан... :)

Асоцирао ме је твој ник на нешто али нисам био сигуран, мислио сам да је случајност...

Велики поздрав...

Pozdrav i za tebe :D

Друже, не обраћај пажњу...
Знаш да жене у свему виде сексуалну конотацију...

Znam prijatelju i nije nam lako...:aha::andjeo:

Nemam a i da imam odakle mi??? Obećao sam navečer.:lol:

Održaću obećanje ...:lol: Ljudi smo nismo dss-ovci:p

navecer te konstatujem trazenim odgovorima klGnu edan :p

Обојица смо Аустро-Угари, само што сам ја веран двору у Вијени, а за њега нисам сигуран...

Како се не сећаш?
Колико често их мењаш?

3 kojih se secam :malav: ne secam se te devojke, bas mi zao sada .. imala sam Sakiru ona plazi, letnje obucanu !!! to je Sakira, nikako devojka
moras mi reci koji je klooooon , mooras , mooras

...nema veze, ostaću večni romantičar,....možda se ti i ja nekad, negde, i sretnemo,....iza nekog zareza,.....ili zapete,...:D

olujo sto me mimoidje .... :zaljubljena:

Како се не сећаш?
Колико често их мењаш?

pa moras mi reci ko je, dao je lazne informacije za klon, pa se sada buni nesto .... :ceka:

to bese BoTa ? ja glasala bila za njega :mrgreen: jedini put u zivotu kada sam glasala, zbog deonica :malav:
Јесте. то беше он и компанија... :)
Иначе, деонице је обећавао овај из г17...

pa moras mi reci ko je, dao je lazne informacije za klon, pa se sada buni nesto .... :ceka:

Забрањено је давање информација о другим члановима форума ако се не добије нешто за узврат... :)

Back