- Poruka
- 18.738
valjda zato sam interesantan...sto ne smaram
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

imam jedno pitanje.. u razredu imam druga kojeg sam tokom ovih godina pravo zavolila, i mislim da sam zaljubljena u njega, stalno smo zajedno, zezamo se , glupiramo, on me neprestano gleda, grli,ljubi u obraz..kad igra npr fudbal zove mene da ga gledam i za mene daje golove, sta mislite da li on nesto osjeca![]()
Naravno da osjeća, ali neće da ti direktno kaže : " Okupaj se, već jednom ! "imam jedno pitanje.. u razredu imam druga kojeg sam tokom ovih godina pravo zavolila, i mislim da sam zaljubljena u njega, stalno smo zajedno, zezamo se , glupiramo, on me neprestano gleda, grli,ljubi u obraz..kad igra npr fudbal zove mene da ga gledam i za mene daje golove, sta mislite da li on nesto osjeca![]()
Kakav retkoDa, ta osecanja su ti vrlo cesto uzajamno obostrana. Pitaj ga sta misli o tebi.
pleonazam 
ne oseca nista,jednostavno je sujeveran pa te kapira kao taliju,a to moze da bude i naopako obuvena carapa,ybg...kad igra npr fudbal zove mene da ga gledam i za mene daje golove, sta mislite da li on nesto osjeca![]()
ja bih volela da meni neko namenjuje golove.
jao.
sad sam se raznezzila.

ma ja hocu da neko igra pravu tekmu za mene.Uvek ima nekog ko namenjuje "golove"... bitno je dobro ih primati...![]()
ma ja hocu da neko igra pravu tekmu za mene.
znash, ono, da mi shalje poljupce sa terena i to...
trenutno sam raznezzena, treba mi pazznje, boli me dupe za seks.
ja mislim, da bi moj dragi bacio peglu samo tako, samo kad bi malo potrchao...E pa onda uzmes dragog pod ruku i kazes igraj mali... dok se ne zadovoljim... a i njemu ce dobro doci zbog zdravlja...
Do tada evo ja cu ti posvetiti paznju, kazi sta te muci??

Ti si trudna jel tako?
Nemoj da places... i bebicu ces rasplakati... uzivaj... ako nemas trenutno nekog da obigrava oko tebe... uradi to sama... mackaj se, kupkaj, lakiraj nokte... priusti sebi neki uzitak... isto ce ti biti lepo... a i mozes da jedes za dvoje...mmmmm.....![]()
2 srednje