ne razumijem ga

imam jedno pitanje.. u razredu imam druga kojeg sam tokom ovih godina pravo zavolila, i mislim da sam zaljubljena u njega, stalno smo zajedno, zezamo se , glupiramo, on me neprestano gleda, grli,ljubi u obraz..kad igra npr fudbal zove mene da ga gledam i za mene daje golove, sta mislite da li on nesto osjeca :dontunderstand::?:

Zaljubljen je.Debil.
Kao svaka pametna devojka iskoristi to da ga zavlachih,podyebavash i koristish samo za sex ako bash nije gabor i trenutno nemash bolju priliku.

I treba.
Treba ochvrsnuti u mladosti,da ne zaglavi bebu pa se kaje kad postane novi Ronaldinjo.
To je za njegovo dobro.

Btw. promashila si mi nik za jedno slovo,ali oprashtam ti.

imam jedno pitanje.. u razredu imam druga kojeg sam tokom ovih godina pravo zavolila, i mislim da sam zaljubljena u njega, stalno smo zajedno, zezamo se , glupiramo, on me neprestano gleda, grli,ljubi u obraz..kad igra npr fudbal zove mene da ga gledam i za mene daje golove, sta mislite da li on nesto osjeca :dontunderstand::?:
Naravno da osjeća, ali neće da ti direktno kaže : " Okupaj se, već jednom ! " :D

E pa onda uzmes dragog pod ruku i kazes igraj mali... dok se ne zadovoljim... a i njemu ce dobro doci zbog zdravlja...:D:D

Do tada evo ja cu ti posvetiti paznju, kazi sta te muci??
ja mislim, da bi moj dragi bacio peglu samo tako, samo kad bi malo potrchao... :D

nishta me ne muchi.
pazznja mi je trenutno konstantna potreba, rasplachem se za chas.
ebali me hormoni. :D

Ti si trudna jel tako?

Nemoj da places... i bebicu ces rasplakati... uzivaj... ako nemas trenutno nekog da obigrava oko tebe... uradi to sama... mackaj se, kupkaj, lakiraj nokte... priusti sebi neki uzitak... isto ce ti biti lepo... a i mozes da jedes za dvoje...mmmmm.....:super:

Ti si trudna jel tako?

Nemoj da places... i bebicu ces rasplakati... uzivaj... ako nemas trenutno nekog da obigrava oko tebe... uradi to sama... mackaj se, kupkaj, lakiraj nokte... priusti sebi neki uzitak... isto ce ti biti lepo... a i mozes da jedes za dvoje...mmmmm.....:super:
:D
`ocu.
sve to tako redom.
`odo.
sem lakiranja noktiju na nogama.
to ne mogu.
noge mi nikad dalje nisu delovale. :D

Back