sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Zasto se zene vole ocesati o deckovu kitu "kao slucajno" na prvom sastanku? Malo mi je to cudno kad sve tvrde kako im velicina nije bitna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto se zene vole ocesati o deckovu kitu "kao slucajno" na prvom sastanku? Malo mi je to cudno kad sve tvrde kako im velicina nije bitna.
Ne proveravaju zene velicinu na taj nacin, one koje to zele zavuci ce ruku u shliz i prepipati doticnog,
pre bi se reklo da time dolivaju ulje na plamen strasti, suptilno izrazavanje zelje...
tako je mudri Dacho
Proverava da li ti se digo na nju.Zasto se zene vole ocesati o deckovu kitu "kao slucajno" na prvom sastanku? Malo mi je to cudno kad sve tvrde kako im velicina nije bitna.
Proverava da li ti se digo na nju.
Pa to i ja kazem, pali ga pa proverava jel uspela u tome.ne, nego zeli da mu se digne, pali ga. osim ako nije istripovao i snio ono sta je babi milo.
Pa to i ja kazem, pali ga pa proverava jel uspela u tome.
I usput te ocese bradavicama da te dotuce.
Osete se ako ima majicu i tanak brus a trcaste bradaviceAko su joj bradavice tolike da se osete i kroz odecu - dobrodosle, bolje ih nasli...![]()
ma jok....napalis ga oceses se..pa ako je mali...paljba.