NatasaNatasa
Elita
- Poruka
- 15.620
Ma ima 1000 nebuloza oko braka .... ali opet ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A posle svadbe?
Baš me zanima kakva bi ti mlada/nevesta bila?
Svako svojoj kuci, kao da nista nije ni bilo. :-) Mislim na njega i mene, ne na goste. On i ja, svako svojoj kuci.
Ine pricam o prednostima braka nego o detetu u braku po stoti putdobro ajde reci konkretno koje su prednosti braka..
mislim pivo i nije neki razlog.
a di sa poklonima ..... ili bi potpisala predbračni ugovorI
Potpisala sam sve što su mi ovi iz administracije poturili pod nos da potpišem. Što neka napisa- ČAK i njegovo prezime uzela. Roditelje mu zovem mamom i tatom!!!! :shocka, da...
E, sad- imam dobar i skladan brak pa iz mog ugla ovo sve nema značaja, kao što ne bi imalo značaja da sve to nismo uradili a da se opet super slažemo...Znači- sve zavisi od primera do primera.Jedino ne znam koje bih prezime deci dala ( pod uslovom da nismo venčani)? Pa, njegovo verovatno,da deca znaju ko im je otac ( takva smo sredina, još uvek na žalost, da deca ne bi imala problema tipa"kotijetata" i sve ostalo...)
P.S. Možda ću malo da skrenem s teme ali: za mene je bio pravi šok kada smo išli u crkvu da krstimo prvo dete. Pita pop razna pitanja i dođe do:jeste li venćani u crkvi? Ne, kažem ja i oćekujem da on tamo zaokruži taj odgovor i ide dalje. Kad pop kaže: A, dobro, znači vanbračno dete! kako vanbračno, počnem ja da se bečim, ma jok, on zapeo da u tu rubriku napiše- vanbračno. E, da ste videli kako sam ga molila i na kraju je pristao da ništa ne napiše al smo morali da obećamo da ćemo se venčati u crkvi...
Kod drugog deteta sam ladno rekla- pišite oče VANBRAČNO! (nismo se venčali u crkvi, pogađate!)
pa da ali necu da dete bude samo moje,ocu da ima oca i majku i porodicu i da mu otac ne zapali bez traga nevezano za to jel vanbracno ili bracno,mislim ovako da bude samo moje mogu i psa da imam...tj i imam :?Zato banshee napraviš dete bez ''potpisa'' i od starta znaš da je samo tvoje .... heheheheh
Eto ti sad .. pa kakve veze ima što bi pop napisao vanbračno, kad se u crkvi niste venčali ... što ti je to bilo toliko važno?
ops:ma znam ja to bilo kakav ugovor nece nekoga naterati da se ponasa drugacije od onoga sto mu je na umu....i ja sam to rekla...
nego samo konstatujem da je sve ovo previse za moj ukus i zelje...sa sve decom...i onako ih nikad nisam zelela...

pa jeste,jos nikad do sada nisam pozelela da imam decu ali ko zna sta mi se desi pa mi pukne u glavi i pozelim da rodim lupam petoro dece.Ha ha ha dobra si ... najviše si se založila za prava dece na ovoj temi, da bi na kraju rekla da ih nikada nisi želela ...![]()
ma znam ja to bilo kakav ugovor nece nekoga naterati da se ponasa drugacije od onoga sto mu je na umu....i ja sam to rekla...
nego samo konstatujem da je sve ovo previse za moj ukus i zelje...sa sve decom...i onako ih nikad nisam zelela...
..ima nesto i u sexu..Banshee ta alimentacija koju otac npr.plaća posle razvoda je toliko mala, da je uopšte i glupo da se oko toga nešto sudiš i dokazuješ ....
) u nekoj hipotetičkoj situaciji recimo da ako slučajno blablabla, izbegnem svadbu + sve običaje, e sad ne verujem da ću sve uspeti da izbegnem.....
Potpisivanje predugovora mi je skroz sumanuto .. koliko god da su bansheeni argumenti opravdani. Ta racionalizacija i materijalizacija cele siutacije mi je nekako jadna i ne zaslužuje brak. Ja sam idealista koji veruje da se u brak ulazi iz ljubavi.
Kada bi mi npr. dečko predložio da se venčamo, ali da potpisujemo taj predbračni ugovor - mislim da bih ga oterala u tri lepe. Znači da se on od samog početka od mene štiti :shock: