Svesna si toga da nemam razloga niti mogu ikako da se ljutim na ljude od kojih mi
nista u zivotu ne zavisi i spominjanje ljutnje u kontekstu tvog posta je klasicna
refleksija sopstvene nervoze na sagovornika usled nemanja drugih nacina da se mirno komunicira. Ajde, batali price o ljutnji i svadjalacki ton da bi bila prijatniji sagovornik.

Ovako: nigde nisam videla na temi da neko nekog ubedjuje da pije niti da ne pije. Ko sto rekoh, divanimo na temu, ne ubedjujemo se.
Vise puta sam u RL dozivela da me ljudi ubedjuju da pijem i to prilicno smarachki. Ne znam koji im je motiv. Ja njih nikad nisam ubedjivala da ne treba da piju. Kad pocne dobra muzika, ja djuskam, a oni ustanu da djuskaju tek kad ih uhvati alkohol. Kad je nesto smesno ja se smejem jednako kao i oni koji su u drustvu pijani. Kad prodje zurka, padaju komentari,
blago tebi kad ne moras da pijes i to od istih onih koji su me smorili da cugnem na pocetku zurke. To su cinejnice na osnovu kojih sam pristupila ovoj temi. Meni oni pijani ne smetaju, ko sto ni ja njima ne smetam i eto. Jednostavno, svima lepo bez obzira na kolicinu doping sredstava u organizmu.